BİCİ TEZGAHINA 2 BİN 800 LİRALIK MUZ ALINIR MI?

GÜNDEM 29.07.2019 - 16:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1945+ kez okundu.
 

BİCİ TEZGAHINA 2 BİN 800 LİRALIK MUZ ALINIR MI?

Hakan Denizli’ye yönelik silahlı saldırıda azmettici olarak arandığı ileri sürülen Yasin Sancar teslim oldu, ifade verdi, serbest kaldı.
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye yönelik silahlı saldırıyı azmettirdiği iddiasıyla aranan Yasin Sancar yakalandı. Yaklaşık iki ay yakalanmamak için polisten kaçan Sancar, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece serbest bırakıldı. Karanlık olayın üzerindeki esrar perdesi ise sürüyor.   SOL BACAĞIN TEDAVİSİ HALEN SÜRÜYOR  Olay,  24 Mayıs Cuma günü saat 08.20 sıralarında merkez Seyhan ilçesindeki site önünde yaşandı. Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, işyerine gelmek üzere kızı Sıla Başak ve torunu Ayaz ile birlikte otomobiline bindi. Bu sırada, silahlı saldırgan Tuncay Alparslan aracın ön camından uzattığı silahla Denizli’yi sol bacağından iki kurşunla vurdu. Seyhan Devlet Hastanesi’nde iki kez ameliyat edilen Denizli, halen fizik tedavisi alıyor.  “KARANLIK GÜÇLER BULUNMALI” Denizli’nin yaralanmasına bazı partilerle sivil toplum kuruluşları tepki gösterdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da olayı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getirip Denizli’ye yapılan saldırının asla kabul edilemeyeceğini, saldırının arkasındaki güçlerin bulunmasını istemişti.  AZMETTİRİCİ OLMAKLA SUÇLANIYORDU  Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi vuran tetikçi Tuncay Alparslan ile olay sırasında tetikçinin kaçırıldığı motorsikleti kullanan Sezer Özeral, arabulucu Ersin E. ve azmettirici olduğu ileri sürülen Veysi Cengiz olaydan 15 gün sonra yakalanmıştı. Polisin yaklaşık iki aydır aradığı azmettirici olmakla suçlanan Yasin Sancar, geçtiğimiz günlerde teslim oldu.  YÜZ KİLO MUZ KAÇ PARA EDER? Dolmuşçuluğun yanı sıra bici tezgahı işleten Sancar’ın yanında çalışan ve silahlı olayda arabulucu olmakla suçlanan Ersin E.’ye muz almak için 2 bin 800 lira verdiğini söylediği öğrenildi. Serbest kalan Yasin Sancar’ın bici tezgahına “yüzlerce kilo muz alınabilecek 2 bin 800 lirayı” neden verdiği, ayrıca “muzların bozulma ihtimalini” neden göz ardı ettiği ise merak ediliyor?
Hakan Denizli’ye yönelik silahlı saldırıda azmettici olarak arandığı ileri sürülen Yasin Sancar teslim oldu, ifade verdi, serbest kaldı.

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye yönelik silahlı saldırıyı azmettirdiği iddiasıyla aranan Yasin Sancar yakalandı. Yaklaşık iki ay yakalanmamak için polisten kaçan Sancar, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece serbest bırakıldı. Karanlık olayın üzerindeki esrar perdesi ise sürüyor.  

SOL BACAĞIN TEDAVİSİ HALEN SÜRÜYOR 
Olay,  24 Mayıs Cuma günü saat 08.20 sıralarında merkez Seyhan ilçesindeki site önünde yaşandı. Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, işyerine gelmek üzere kızı Sıla Başak ve torunu Ayaz ile birlikte otomobiline bindi. Bu sırada, silahlı saldırgan Tuncay Alparslan aracın ön camından uzattığı silahla Denizli’yi sol bacağından iki kurşunla vurdu. Seyhan Devlet Hastanesi’nde iki kez ameliyat edilen Denizli, halen fizik tedavisi alıyor. 
“KARANLIK GÜÇLER BULUNMALI”
Denizli’nin yaralanmasına bazı partilerle sivil toplum kuruluşları tepki gösterdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da olayı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getirip Denizli’ye yapılan saldırının asla kabul edilemeyeceğini, saldırının arkasındaki güçlerin bulunmasını istemişti. 
AZMETTİRİCİ OLMAKLA SUÇLANIYORDU 
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi vuran tetikçi Tuncay Alparslan ile olay sırasında tetikçinin kaçırıldığı motorsikleti kullanan Sezer Özeral, arabulucu Ersin E. ve azmettirici olduğu ileri sürülen Veysi Cengiz olaydan 15 gün sonra yakalanmıştı. Polisin yaklaşık iki aydır aradığı azmettirici olmakla suçlanan Yasin Sancar, geçtiğimiz günlerde teslim oldu. 
YÜZ KİLO MUZ KAÇ PARA EDER?
Dolmuşçuluğun yanı sıra bici tezgahı işleten Sancar’ın yanında çalışan ve silahlı olayda arabulucu olmakla suçlanan Ersin E.’ye muz almak için 2 bin 800 lira verdiğini söylediği öğrenildi. Serbest kalan Yasin Sancar’ın bici tezgahına “yüzlerce kilo muz alınabilecek 2 bin 800 lirayı” neden verdiği, ayrıca “muzların bozulma ihtimalini” neden göz ardı ettiği ise merak ediliyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.