Bir devrin sonu geliyor

SİYASET 12.01.2020 - 19:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1952+ kez okundu.
 

Bir devrin sonu geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal:
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Bir devrin sonu geliyor. Ona göre herşey şekillenecek. İki kutuplu siyaset bitecek" dedi. Uysal, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık ile birlikte partisinin Adana İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek, il başkanı Ömer Tan ve partililerle bir süre görüştü. Toplantıya, DP eski il başkanı Cafer Doğan, DYP eski il başkanları Nevzat Şaşkın, Tahsin Parlak, Fırat Özkan, Yavuz Tekeli ve Yalçın Karalar, DYP Eski Yüreğir İlçe Başkanı Battal Alkan, Emekli Sen Başkanı Seyfi İyiyürek, DYP Eski Seyhan İlçe Başkanı Nimet Ülke ile partililer katıldı. Uysal, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DP Genel Başkanı, Ortadoğu'da çok ciddi değişen şartlar olduğunu hatırlatarak, bu şartların herşeyi etkileyeceğine dikkat çekti. Uysal, "Demokrasi, kavgasız olmalı, iktidar el değiştirmelidir. Türkiye'nin kendini doğru kodlaması gerekiyor. Eğer doğru kodlar sağlıklı kararlar alırsa bölgede etkin bir güç olabiliriz. Adana bu konuda en şanslı ve ümit veren bir ilimiz" diye konuştu.  Partisi ile medya arasına barajlar konulduğunu aktaran Uysal, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi imkanlar sunuyor. Dengeler değişiyor. Biz güçlenmeliyiz, bu sade gerekirse Cumhurbaşkanı adayı bile çıkarabiliriz. Bize inan ve güvenen insan sayısını arttırmak için çalışıyoruz" dedi.  Kanal İstanbul'un siyasi bir proje olduğuna vurgu yapan Uysal, olayın sokak müdahalesine dönüştürülmek istendiğini ileri sürdü. Uysal, şöyle devam etti: "Seçimi almak için siyasi bir yatırım. Gerçek kişilerin ve uzmanların bu konuyu incelemesi gerekiyor. Medyada güvenilirlikleri kanıtlanmamış bazı uzmanlar konuşuyor. Sağlıklı bilgi olması gerekir."
Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal:

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Bir devrin sonu geliyor. Ona göre herşey şekillenecek. İki kutuplu siyaset bitecek" dedi.

Uysal, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık ile birlikte partisinin Adana İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek, il başkanı Ömer Tan ve partililerle bir süre görüştü. Toplantıya, DP eski il başkanı Cafer Doğan, DYP eski il başkanları Nevzat Şaşkın, Tahsin Parlak, Fırat Özkan, Yavuz Tekeli ve Yalçın Karalar, DYP Eski Yüreğir İlçe Başkanı Battal Alkan, Emekli Sen Başkanı Seyfi İyiyürek, DYP Eski Seyhan İlçe Başkanı Nimet Ülke ile partililer katıldı. Uysal, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DP Genel Başkanı, Ortadoğu'da çok ciddi değişen şartlar olduğunu hatırlatarak, bu şartların herşeyi etkileyeceğine dikkat çekti. Uysal, "Demokrasi, kavgasız olmalı, iktidar el değiştirmelidir. Türkiye'nin kendini doğru kodlaması gerekiyor. Eğer doğru kodlar sağlıklı kararlar alırsa bölgede etkin bir güç olabiliriz. Adana bu konuda en şanslı ve ümit veren bir ilimiz" diye konuştu. 
Partisi ile medya arasına barajlar konulduğunu aktaran Uysal, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi imkanlar sunuyor. Dengeler değişiyor. Biz güçlenmeliyiz, bu sade gerekirse Cumhurbaşkanı adayı bile çıkarabiliriz. Bize inan ve güvenen insan sayısını arttırmak için çalışıyoruz" dedi. 
Kanal İstanbul'un siyasi bir proje olduğuna vurgu yapan Uysal, olayın sokak müdahalesine dönüştürülmek istendiğini ileri sürdü. Uysal, şöyle devam etti: "Seçimi almak için siyasi bir yatırım. Gerçek kişilerin ve uzmanların bu konuyu incelemesi gerekiyor. Medyada güvenilirlikleri kanıtlanmamış bazı uzmanlar konuşuyor. Sağlıklı bilgi olması gerekir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.