Bir garip örgüt: CHP Çukurova

SİYASET 04.03.2018 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2609+ kez okundu.
 

Bir garip örgüt: CHP Çukurova

  Ahlaki olmayan bir internet sitesi üyeliği nedeniyle Yüksel Erdoğan’ın CHP Çukurova İlçe Başkanlığı  döneminde parti üyeliği düşürülen bir kişi yeniden partiye üye yapıldı.  BELGE İL BAŞKANI BARUT’A ULAŞTIRILMIŞTI İddiaya göre, Yüksel Erdoğan’a partideki bir kişinin gayri ahlaki bir internet sitesine üye olduğu bilgisi geldi. Erdoğan ise olayı araştırdı ve harekete geçti. Ahlaksız siteye üye olduğunun belgesi İl Başkanı Ayhan Barut’a ulaştırılan kişi partiden atıldı. Ancak şimdi yeniden katılımı sağlandı. İşte o kişi, üyelikten çıkarılmasına katkı sağlayan ve şu anda yönetimde olan bazı isimler tarafından yeniden partiye üye yapıldı  30 KİŞİLİK SALONA 11 BİN 500 KİŞİ ÇAĞRILDI Bu arada CHP Çukurova İlçe Örgütü’nden 30-40 kişilik salonda yapılacak seminer için 11 bin 500 üyeye mesaj gönderildi. Son dönemde toplumda büyük tepkilere neden olan çocuk istismarıyla ilgili seminer fazlasıyla önemli ama mesajla davet edilen 11 bin 500 partiliden sadece 40-50 kişinin seminere katılması dikkat çekti. İlçe örgütünden yapılan açıklamada ise etkinliğin büyük ilgi gördüğü, bazı kişilerin ayakta kaldığı belirtildi.

 

Ahlaki olmayan bir internet sitesi üyeliği nedeniyle Yüksel Erdoğan’ın CHP Çukurova İlçe Başkanlığı  döneminde parti üyeliği düşürülen bir kişi yeniden partiye üye yapıldı. 

BELGE İL BAŞKANI BARUT’A ULAŞTIRILMIŞTI
İddiaya göre, Yüksel Erdoğan’a partideki bir kişinin gayri ahlaki bir internet sitesine üye olduğu bilgisi geldi. Erdoğan ise olayı araştırdı ve harekete geçti. Ahlaksız siteye üye olduğunun belgesi İl Başkanı Ayhan Barut’a ulaştırılan kişi partiden atıldı. Ancak şimdi yeniden katılımı sağlandı. İşte o kişi, üyelikten çıkarılmasına katkı sağlayan ve şu anda yönetimde olan bazı isimler tarafından yeniden partiye üye yapıldı 
30 KİŞİLİK SALONA 11 BİN 500 KİŞİ ÇAĞRILDI
Bu arada CHP Çukurova İlçe Örgütü’nden 30-40 kişilik salonda yapılacak seminer için 11 bin 500 üyeye mesaj gönderildi. Son dönemde toplumda büyük tepkilere neden olan çocuk istismarıyla ilgili seminer fazlasıyla önemli ama mesajla davet edilen 11 bin 500 partiliden sadece 40-50 kişinin seminere katılması dikkat çekti. İlçe örgütünden yapılan açıklamada ise etkinliğin büyük ilgi gördüğü, bazı kişilerin ayakta kaldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.