"Bir ömür mutlu olun çocuklar"

22.07.2019 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1535+ kez okundu.
 

"Bir ömür mutlu olun çocuklar"

Fizyoterapist Fikriye Can ile astsubay Hüseyin Gökçek masalları andıran bir törenle nişanlandı
  Feruzan-Mustafa Can çiftinin dünya güzeli kızları Fikriye Can ile Hamide-Durdu Gökçek çiftinin yakışıklı oğlu Hüseyin Gökçek peri masallarını andıran bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attılar. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin Seyhan Nehri kıyısındaki Kültür ve Sosyal Tesisleri muhteşem bir nişan törenine ev sahipliği yaptı. Adana basını ve kamuoyunun sevilen ve saygı duyulan ismi, Doktor namıyla bilinen Mustafa Can ile Feruzan Can çiftinin kızları Fizyoterapist Fikriye Can,  Hamide-Durdu Gökçek çiftinin oğlu Astsubay Hüseyin Gökçek ile kuracakları mutlu yuvanın temellerini aileleri ve sevdikleriyle birlikte attılar. Peri masallarını kıskandıran nişan törenine Can ve Gökçek ailelerinin yanı sıra akrabaları, yakınları, genç çiftin arkadaşları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Nişan töreninin ev sahipliğini üstlenen Feruzan-Mustafa Can çifti ve gelinin ablası Ayşe Can ve eniştesi Mustafa Can kapıda karşıladıkları konuklarıyla tören boyunca yakından ilgilendi.   MUTLULUKLARI GÖZLERİNE YANSIDI Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren genç çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı. Fikriye ve Hüseyin'in nişan yüzüklerini takan aile büyükleri, evlilik kurumunun sevgi, saygı ve hoşgörü temeli üzerine inşa edildiğini belirterek, bir ömür mutlu olmaları temennisinde bulundu. Yüzük merasiminin ardından genç çift ilk danslarını yaparken, konuklar da onları pistte yalnız bırakmadı. Genç çifte alkışlarıyla eşlik eden davetliler Fikriye ve Hüseyin'in mutluluklarına ortak oldular. Gelin, damadın anne ve babaları, iki gencin evlilik yolunda ilk adımı attığı, iki aile arasında da akrabalık bağının kurulduğu bu özel günlerinde, yanlarında bulunarak mutluluk ve sevinçlerini paylaşan tüm konuklara teşekkür etti.   OKUL ARKADAŞLARI DA YALNIZ BIRAKMADI Gelin Fikriye Can'ı mutlu gününde okul arkadaşları Rabia, Emine, Kübra ve Meryem ve aynı rehabilitasyon merkezinde birlikte görev yaptığı mesai arkadaşı fizyoterapist Hatice de yalnız bırakmadı. Farklı illerde görev yapmalarına rağmen bu özel günde yanında bulunmak için Adana'ya gelen arkadaşları tören boyunca Fikriye’nin etrafından ayrılmadılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren nişan töreninde konuklar bir birinden güzel şarkılar eşliğinde coşarken, pisti bir an olsun boş bırakmadılar.  
Fizyoterapist Fikriye Can ile astsubay Hüseyin Gökçek masalları andıran bir törenle nişanlandı

 

Feruzan-Mustafa Can çiftinin dünya güzeli kızları Fikriye Can ile Hamide-Durdu Gökçek çiftinin yakışıklı oğlu Hüseyin Gökçek peri masallarını andıran bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin Seyhan Nehri kıyısındaki Kültür ve Sosyal Tesisleri muhteşem bir nişan törenine ev sahipliği yaptı. Adana basını ve kamuoyunun sevilen ve saygı duyulan ismi, Doktor namıyla bilinen Mustafa Can ile Feruzan Can çiftinin kızları Fizyoterapist Fikriye Can,  Hamide-Durdu Gökçek çiftinin oğlu Astsubay Hüseyin Gökçek ile kuracakları mutlu yuvanın temellerini aileleri ve sevdikleriyle birlikte attılar.

Peri masallarını kıskandıran nişan törenine Can ve Gökçek ailelerinin yanı sıra akrabaları, yakınları, genç çiftin arkadaşları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Nişan töreninin ev sahipliğini üstlenen Feruzan-Mustafa Can çifti ve gelinin ablası Ayşe Can ve eniştesi Mustafa Can kapıda karşıladıkları konuklarıyla tören boyunca yakından ilgilendi.

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNE YANSIDI

Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren genç çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı. Fikriye ve Hüseyin'in nişan yüzüklerini takan aile büyükleri, evlilik kurumunun sevgi, saygı ve hoşgörü temeli üzerine inşa edildiğini belirterek, bir ömür mutlu olmaları temennisinde bulundu.

Yüzük merasiminin ardından genç çift ilk danslarını yaparken, konuklar da onları pistte yalnız bırakmadı. Genç çifte alkışlarıyla eşlik eden davetliler Fikriye ve Hüseyin'in mutluluklarına ortak oldular.

Gelin, damadın anne ve babaları, iki gencin evlilik yolunda ilk adımı attığı, iki aile arasında da akrabalık bağının kurulduğu bu özel günlerinde, yanlarında bulunarak mutluluk ve sevinçlerini paylaşan tüm konuklara teşekkür etti.

 

OKUL ARKADAŞLARI DA YALNIZ BIRAKMADI

Gelin Fikriye Can'ı mutlu gününde okul arkadaşları Rabia, Emine, Kübra ve Meryem ve aynı rehabilitasyon merkezinde birlikte görev yaptığı mesai arkadaşı fizyoterapist Hatice de yalnız bırakmadı. Farklı illerde görev yapmalarına rağmen bu özel günde yanında bulunmak için Adana'ya gelen arkadaşları tören boyunca Fikriye’nin etrafından ayrılmadılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren nişan töreninde konuklar bir birinden güzel şarkılar eşliğinde coşarken, pisti bir an olsun boş bırakmadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.