Bir sevinçli haber de senden gelsin ŞİMŞEK'İM!

SPOR 16.04.2021 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1582+ kez okundu.
 

Bir sevinçli haber de senden gelsin ŞİMŞEK'İM!

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Covid testinin neagatif çıktığını duyurdu. Mavi lacivertliler de bugün Süper Lig için en zorlu rakibi yenmek istiyor.         TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün saat 19.00'da lider Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.   Ligin ilk yarısında 2-0'lık skorla Giresun'a boyun eğen mavi lacivetliler, bu karşılaşma için sıkı bir hazırlık yaptı. Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolcularına Giresun'u izletip teknik ve taktik verdi. Adana Demirspor, Giresun'u yenerse, kendisini takip eden Samsun'u hayal kırıklığına uğratıp adeta güç depolayacak. Adana Demirspor Giresun'un ardından deplasmanda Tuzla, kendi evinde Balıkesir, ardından en son karşılaşmayı Menemen Belediyespor ile gerçekleştirecek.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Covid testinin neagatif çıktığını duyurdu.

Mavi lacivertliler de bugün Süper Lig için en zorlu rakibi yenmek istiyor.

 

 

 

 

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün saat 19.00'da lider Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Ligin ilk yarısında 2-0'lık skorla Giresun'a boyun eğen mavi lacivetliler, bu karşılaşma için sıkı bir hazırlık yaptı. Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolcularına Giresun'u izletip teknik ve taktik verdi. Adana Demirspor, Giresun'u yenerse, kendisini takip eden Samsun'u hayal kırıklığına uğratıp adeta güç depolayacak.

Adana Demirspor Giresun'un ardından deplasmanda Tuzla, kendi evinde Balıkesir, ardından en son karşılaşmayı Menemen Belediyespor ile gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.