Bir yama, 3 afiş!

GÜNDEM 19.01.2021 - 16:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1909+ kez okundu.
 

Bir yama, 3 afiş!

Adana’da Büyükşehir Belediyesi, bir asfalt yaması yaptırdı, 3 afiş astırdı. Belediye, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı D-400 karayolu üzerine şikayetler üzerine asfalt yaması yaptırdı. Çalışmaların bitmesinin ardından ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bulunduğu 3 afiş orta refüj ile dönerli kavşağa asıldı. Afişleri gören vatandaşlar, “Asfaltlama belediyenin zaten asli görevi onu yapmayacaklar da ne yapacaklar?” diye tepki gösteriyor. Afişte; “Adana'da rekorlar devri başlıyor. Adana'da asfaltsız yol, bozuk kaldırım kalmayacak ifadeleri” yeralıyor.

Adana’da Büyükşehir Belediyesi, bir asfalt yaması yaptırdı, 3 afiş astırdı.

Belediye, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı D-400 karayolu üzerine şikayetler üzerine asfalt yaması yaptırdı. Çalışmaların bitmesinin ardından ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bulunduğu 3 afiş orta refüj ile dönerli kavşağa asıldı. Afişleri gören vatandaşlar, “Asfaltlama belediyenin zaten asli görevi onu yapmayacaklar da ne yapacaklar?” diye tepki gösteriyor.

Afişte; “Adana'da rekorlar devri başlıyor. Adana'da asfaltsız yol, bozuk kaldırım kalmayacak ifadeleri” yeralıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.