Bitirgiç, “Bu atama emek hırsızlığıdır”

SİYASET 24.11.2019 - 19:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2055+ kez okundu.
 

Bitirgiç, “Bu atama emek hırsızlığıdır”

CHP Ceyhan eski İlçe Başkanı Ayhan Bitirgiç, “Görevden alınmamız emek hırsızlığıdır” dedi.  Geçtiğimiz günlerde görevden alınan ve yerine Fikret Cirit’in atandığı CHP Ceyhan eski İlçe Başkanı Ayhan Bitirgiç, sert bir açıklama yaptı. 25 yıl sonra Ceyhan’da belediye alma başarısını gösteren bir örgüt olduklarının altını çizen Bitirgiç, “Bu başarı ve moral Ceyhan’ın geleceği için umut olmuştur. Ancak bu birilerini rahatsız etmiş olmalı ki seçim kazanmış bir yönetimi görevden aldılar” diye konuştu.  Bitirgiç, “Hak, hukuk, adalet” vurgusu yapan Adana il yöneticilerine atıfta bulunarak, “Bu söylemi kullananlara yakışmamıştır. Demek ki bu partinin tüzüğünde parti içi demokrasi yok” ifadesini kullandı.  KOLTUĞU SAĞLAMA ALMA ÇABASI CHP Adana il yöneticilerinin koltuklarını sağlamlaştırmak için kongre sürecinde böyle bir hamle yaptığını savunan Bitirgiç, “Bu yöneticiler 28 tane delegeyi ele geçirmek için kendilerine daha yakın bir ilçe başkanını ortaya koyabiliyorlar. Yani devletin HDP’ye yaptığını yaparak seçim kazanmış bir yönetime kayyım atıyorlar” sözlerine yer verdi.  Adana il yönetiminin görevden almakla yetinmediğini ifade eden Bitirgiç, “Ceyhan’da demokrat, devrimci, yurtsever insanlar arasında ikilik ve nifak tohumları da ekmişlerdir. Üzücü olan bir şey daha o da Ayhan Barut ve Mehmet Çelebi başta olmak üzere bazı demokratım diyenlerin yeni yönetimi kutlamasıdır. Ortada kutlanacak bir şey yok. Çünkü ortada emek yok. Hatta emek hırsızlığı var” açıklamasını yaptı.   CEYHAN’LA DEĞİL ALADAĞ’LA UĞRAŞALIM CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan da, başarı kazanmış bir ilçe örgütünün bölgesi hakkında karar vermesi gerektiğinin daha doğru olduğunu söyleyerek, “Bizim belediye kazanmış bir ilçeyle uğraşmamamız lazım. Bizim Aladağ’da ve belediye alamadığımız diğer yerlerde ne yapacağımız önemlidir” görüşünü aktardı.

CHP Ceyhan eski İlçe Başkanı Ayhan Bitirgiç, “Görevden alınmamız emek hırsızlığıdır” dedi. 
Geçtiğimiz günlerde görevden alınan ve yerine Fikret Cirit’in atandığı CHP Ceyhan eski İlçe Başkanı Ayhan Bitirgiç, sert bir açıklama yaptı. 25 yıl sonra Ceyhan’da belediye alma başarısını gösteren bir örgüt olduklarının altını çizen Bitirgiç, “Bu başarı ve moral Ceyhan’ın geleceği için umut olmuştur. Ancak bu birilerini rahatsız etmiş olmalı ki seçim kazanmış bir yönetimi görevden aldılar” diye konuştu. 
Bitirgiç, “Hak, hukuk, adalet” vurgusu yapan Adana il yöneticilerine atıfta bulunarak, “Bu söylemi kullananlara yakışmamıştır. Demek ki bu partinin tüzüğünde parti içi demokrasi yok” ifadesini kullandı. 
KOLTUĞU SAĞLAMA ALMA ÇABASI
CHP Adana il yöneticilerinin koltuklarını sağlamlaştırmak için kongre sürecinde böyle bir hamle yaptığını savunan Bitirgiç, “Bu yöneticiler 28 tane delegeyi ele geçirmek için kendilerine daha yakın bir ilçe başkanını ortaya koyabiliyorlar. Yani devletin HDP’ye yaptığını yaparak seçim kazanmış bir yönetime kayyım atıyorlar” sözlerine yer verdi. 
Adana il yönetiminin görevden almakla yetinmediğini ifade eden Bitirgiç, “Ceyhan’da demokrat, devrimci, yurtsever insanlar arasında ikilik ve nifak tohumları da ekmişlerdir. Üzücü olan bir şey daha o da Ayhan Barut ve Mehmet Çelebi başta olmak üzere bazı demokratım diyenlerin yeni yönetimi kutlamasıdır. Ortada kutlanacak bir şey yok. Çünkü ortada emek yok. Hatta emek hırsızlığı var” açıklamasını yaptı.  
CEYHAN’LA DEĞİL ALADAĞ’LA UĞRAŞALIM
CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan da, başarı kazanmış bir ilçe örgütünün bölgesi hakkında karar vermesi gerektiğinin daha doğru olduğunu söyleyerek, “Bizim belediye kazanmış bir ilçeyle uğraşmamamız lazım. Bizim Aladağ’da ve belediye alamadığımız diğer yerlerde ne yapacağımız önemlidir” görüşünü aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.