Boateng'den büyük fedakarlık!

SPOR 04.05.2020 - 09:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1903+ kez okundu.
 

Boateng'den büyük fedakarlık!

Kontratında ‘10 maçta forma giyerse sözleşmesi bir yıl uzar’ maddesi bulunan yıldız oyuncu şu ana kadar 6 karşılaşmada görev yaptı. Yönetim senelik 1.7 milyon Euro’luk yüksek maliyeti nedeniyle Ganalı oyuncu ile yola devam etmeme kararı aldı. İstanbul’da çok mutlu olan Boateng ise yönetime, “Kalmak için Beşiktaş’ın tüm şartlarını yerine getirmeye çalışacağım. Kulübüm kolaylık sağlamazsa, ben indirime hazırım” ifadelerini kullandı. 33 yaşındaki oyuncu için düşünülen rakam 1 milyon Euro civarında. Siyah-Beyazlılar’ın devre arasında İtalyan ekibi Fiorentina’dan kiraladığı Kevin Prince Boateng, İstanbul’u ve Beşiktaş’ı çok sevdi. Kısa sürede hem şehre hem de takıma uyum sağlayan Ganalı oyuncu, yeni sezon görüşmelerinde de bunu gösterdi. Kontratında ‘10 maçta forma giyerse sözleşmesi bir yıl uzar’ maddesi bulunan yıldız oyuncu şu ana kadar 6 sınavda görev yaptı.

Kontratında ‘10 maçta forma giyerse sözleşmesi bir yıl uzar’ maddesi bulunan yıldız oyuncu şu ana kadar 6 karşılaşmada görev yaptı. Yönetim senelik 1.7 milyon Euro’luk yüksek maliyeti nedeniyle Ganalı oyuncu ile yola devam etmeme kararı aldı. İstanbul’da çok mutlu olan Boateng ise yönetime, “Kalmak için Beşiktaş’ın tüm şartlarını yerine getirmeye çalışacağım. Kulübüm kolaylık sağlamazsa, ben indirime hazırım” ifadelerini kullandı. 33 yaşındaki oyuncu için düşünülen rakam 1 milyon Euro civarında.

Siyah-Beyazlılar’ın devre arasında İtalyan ekibi Fiorentina’dan kiraladığı Kevin Prince Boateng, İstanbul’u ve Beşiktaş’ı çok sevdi. Kısa sürede hem şehre hem de takıma uyum sağlayan Ganalı oyuncu, yeni sezon görüşmelerinde de bunu gösterdi. Kontratında ‘10 maçta forma giyerse sözleşmesi bir yıl uzar’ maddesi bulunan yıldız oyuncu şu ana kadar 6 sınavda görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.