Boşanma aşamasındaki eşini bıçakladı, hapse girdi

GÜNDEM 18.05.2020 - 14:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2656+ kez okundu.
 

Boşanma aşamasındaki eşini bıçakladı, hapse girdi

Adana’da boşanma aşamasındaki hemşire eşi, 40 yaşındaki Dilek Güven’i sırtından bıçakla yaralayan Hüseyin Güven tutuklandı.  Olay 16 Mayıs günü Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi 81175 sokaktaki bir apartmanda yaşandı. İddialara göre, devlet hastanesinde hemşire olarak çalışan Dilek Güven, koronavirüs sebebiyle işyerinden çıkarılan boşanma aşamasındaki eşi Hüseyin Güven’i 2 ay önce terk etti.  Annesinin evinde kalan Güven, kocasıyla konuşmak için evine geldi. Ancak konuşma tartışmaya döndü. Hüseyin Güven, kendine hakaret ettiğini ileri sürdüğü eşini 2 çocuğunun gözleri önünde bıçakladı. Yaralı eşi için daha sonra yardım isteyen koca, özel bir otomobille hastaneye götürdü.  Buradaki ilk müdahalenin ardından sağlık durumu ağır olan Dilek Güven, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Eşini bıçaklayan Hüseyin Güven, polise eşinin kendisine çok ağır hakaretler ettiği için bıçakladığını ancak çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Hüseyin Güven, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Adana’da boşanma aşamasındaki hemşire eşi, 40 yaşındaki Dilek Güven’i sırtından bıçakla yaralayan Hüseyin Güven tutuklandı. 

Olay 16 Mayıs günü Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi 81175 sokaktaki bir apartmanda yaşandı. İddialara göre, devlet hastanesinde hemşire olarak çalışan Dilek Güven, koronavirüs sebebiyle işyerinden çıkarılan boşanma aşamasındaki eşi Hüseyin Güven’i 2 ay önce terk etti. 
Annesinin evinde kalan Güven, kocasıyla konuşmak için evine geldi. Ancak konuşma tartışmaya döndü. Hüseyin Güven, kendine hakaret ettiğini ileri sürdüğü eşini 2 çocuğunun gözleri önünde bıçakladı. Yaralı eşi için daha sonra yardım isteyen koca, özel bir otomobille hastaneye götürdü. 
Buradaki ilk müdahalenin ardından sağlık durumu ağır olan Dilek Güven, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Eşini bıçaklayan Hüseyin Güven, polise eşinin kendisine çok ağır hakaretler ettiği için bıçakladığını ancak çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Hüseyin Güven, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.