BOYDAK, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 02.08.2018 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1676+ kez okundu.
 

BOYDAK, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

  Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın katılımı ile Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Ceyhan'daki Kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Ceyhan Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda  Vali Demirtaş, Başkan Boydak ve Kaymakam Ünlüsoy'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi alırken, muhtarları tek tek dinleyerek talep ve beklentileri hakkında istişarede bulundu. VALİ DEMİRTAŞ'A BÜYÜK İLGİ İlçede devam eden yatırımların yanı sıra muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini dinleyen Vali Demirtaş, dile getirilen hususların titizlikle takipçisi olacağını söyledi ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatı verdi. Mahallelerindeki eksik ve sorunları dile getiren muhtarlar, ''Daha önce yapmış olduğunuz toplantılarda bizlerin isteklerini yerine getirdiniz, bizleri kırmadınız. Allah sizden razı olsun. Gerçekten örnek bir valisiniz, sizleri çok seviyoruz'' ifadelerini kullandı. Muhtarların talep ve isteklerini not alan Adana Valisi Demirtaş, gerekli bölge müdür ve amirleri toplantı sırasında arayarak talimat verdi. Adana'nın tüm ilçelerinde gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarında dile getirilen eksikliklerin giderilmesi için,  gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceklerini sözlerine eklerken, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Başkan Boydak'a muhtarların talepleri konusunda takipçi olmalarını istedi. BAŞKAN BOYDAK'A TESEKKÜR Göreve geldiği günden bugüne kadar özveri ile çalıştığını Vali Demirtaş'ın huzurunda dile getiren muhtarlar, Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak'a köylerine gösterdiği ilgi ve hizmetlerden dolayi teşekkür ederken, Vali Demirtaş ise STK temsilcileri ve muhtarlarla uyum içerisinde çalışan Başkan Boydak'ı tebrik etti.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın katılımı ile Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Ceyhan'daki Kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Ceyhan Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda  Vali Demirtaş, Başkan Boydak ve Kaymakam Ünlüsoy'dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi alırken, muhtarları tek tek dinleyerek talep ve beklentileri hakkında istişarede bulundu.

VALİ DEMİRTAŞ'A BÜYÜK İLGİ

İlçede devam eden yatırımların yanı sıra muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini dinleyen Vali Demirtaş, dile getirilen hususların titizlikle takipçisi olacağını söyledi ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatı verdi.

Mahallelerindeki eksik ve sorunları dile getiren muhtarlar, ''Daha önce yapmış olduğunuz toplantılarda bizlerin isteklerini yerine getirdiniz, bizleri kırmadınız. Allah sizden razı olsun. Gerçekten örnek bir valisiniz, sizleri çok seviyoruz'' ifadelerini kullandı.

Muhtarların talep ve isteklerini not alan Adana Valisi Demirtaş, gerekli bölge müdür ve amirleri toplantı sırasında arayarak talimat verdi. Adana'nın tüm ilçelerinde gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarında dile getirilen eksikliklerin giderilmesi için,  gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceklerini sözlerine eklerken, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Başkan Boydak'a muhtarların talepleri konusunda takipçi olmalarını istedi.

BAŞKAN BOYDAK'A TESEKKÜR

Göreve geldiği günden bugüne kadar özveri ile çalıştığını Vali Demirtaş'ın huzurunda dile getiren muhtarlar, Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak'a köylerine gösterdiği ilgi ve hizmetlerden dolayi teşekkür ederken, Vali Demirtaş ise STK temsilcileri ve muhtarlarla uyum içerisinde çalışan Başkan Boydak'ı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.