BOYDAK SEL VE SU BASKINLARININ YAŞANDIĞI MAHALLELERDE İNCELEME YAPTI

GÜNDEM 17.01.2019 - 17:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2531+ kez okundu.
 

BOYDAK SEL VE SU BASKINLARININ YAŞANDIĞI MAHALLELERDE İNCELEME YAPTI

  Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper BOYDAK, şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen sel nedeniyle Ceyhan'ın hasar gören mahallelerinde inceleme yaptı. Başkan BOYDAK, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram YILMAZ ile Sarıbahçe Mahallesi'nde vatandaşların taleplerini dinledi.   Ceyhan Nehri ve birçok derenin taşması sonucu sel ve su baskınlarının yaşandığı Büyük Mangıt, Küçük Burhaniye, Çatalhöyük Kadirli Yolu Mercimek Açık Cezaevi çevresinde su altında kalan evler ile tarım alanlarını inceleyen Başkan BOYDAK, Ceyhan Belediyesi'nin tüm birimleri ile vatandaşın yanında olduklarını belirtti.   BAŞKAN BOYDAK, “MAĞDURİYETİ GİDERMEK İÇİN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”   Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram YILMAZ ile Sarıbahçe Mahallesi'nde inceleme yapan Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper BOYDAK, “Olumsuz hava şartları ile yaşanan sel ve su baskınlarında Kadirli yolu trafiğe kapanmış, derelerin taşması sonucu mahalle sakinlerimizin haneleri ve depoları sular altında kalmıştır. Can kaybı yaşanmazken, yaşanan afetten dolayı zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için devletin tüm kurumları ile istişare içerisinde çalışıyoruz. Belediyemizin tüm birimleri, araçları mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Rabbim ülkemizi ve ilçemizi doğal afetlerden korusun” dedi.   Sarıbahçe Mahallesi'ndeki vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan BOYDAK, derenin karşı tarafında mahsur kalan 15 aileye ulaşılarak her türlü desteğin (sağlık, yemek, yakacak ve erzak) sağlanması için ilgili kurumlarla istişare içerisinde oladuklarını ve ilgilendiklerini  dile getirdi.  

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper BOYDAK, şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen sel nedeniyle Ceyhan'ın hasar gören mahallelerinde inceleme yaptı. Başkan BOYDAK, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram YILMAZ ile Sarıbahçe Mahallesi'nde vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Ceyhan Nehri ve birçok derenin taşması sonucu sel ve su baskınlarının yaşandığı Büyük Mangıt, Küçük Burhaniye, Çatalhöyük Kadirli Yolu Mercimek Açık Cezaevi çevresinde su altında kalan evler ile tarım alanlarını inceleyen Başkan BOYDAK, Ceyhan Belediyesi'nin tüm birimleri ile vatandaşın yanında olduklarını belirtti.

 

BAŞKAN BOYDAK, “MAĞDURİYETİ GİDERMEK İÇİN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram YILMAZ ile Sarıbahçe Mahallesi'nde inceleme yapan Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper BOYDAK, “Olumsuz hava şartları ile yaşanan sel ve su baskınlarında Kadirli yolu trafiğe kapanmış, derelerin taşması sonucu mahalle sakinlerimizin haneleri ve depoları sular altında kalmıştır. Can kaybı yaşanmazken, yaşanan afetten dolayı zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için devletin tüm kurumları ile istişare içerisinde çalışıyoruz. Belediyemizin tüm birimleri, araçları mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Tüm hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Rabbim ülkemizi ve ilçemizi doğal afetlerden korusun” dedi.

 

Sarıbahçe Mahallesi'ndeki vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan BOYDAK, derenin karşı tarafında mahsur kalan 15 aileye ulaşılarak her türlü desteğin (sağlık, yemek, yakacak ve erzak) sağlanması için ilgili kurumlarla istişare içerisinde oladuklarını ve ilgilendiklerini  dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.