BOYDAK SİMAGRO’NUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

GÜNDEM 17.12.2017 - 13:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2157+ kez okundu.
 

BOYDAK SİMAGRO’NUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

  Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Simagro Tarım Ürünleri işletmesinin açılış programına katıldı.   İşletmenin açılış kurdelesini kesen Boydak, işyerinin hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni etti.   Aytemuroğlu Mahallesi Emin Civelek Bulvarı’nda hizmete giren işletmesinin Ceyhan’a gerek istihdam gerekse yenilik açısından katkı sağlayacağını belirten Başkan vekili Boydak, işletme ortakları Selçuk Kanlı, Mehmet Türker ve İsmet Paşa Güleçyüz’e hayırlı olması temennisinde bulundu.   YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL İÇİN EN UYGUN YER CEYHAN’DIR Yerli otomobilin Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinde yapılması yönündeki talebini yineleyen Başkan vekili Boydak, bu konuda fizibilite raporlarını hazırlamak için ilgili tüm kuruluşlarla işbirliği halinde çalıştıklarını söyledi.   Boydak şunları söyledi: “Yerli otomobil fabrikası için Türkiye’de en uygun yer Ceyhan’dır.  Türkiye’nin enerji açısından dünyaya açılan kapısı olan Ceyhan’ımız, aynı zamanda ülkemizin birçok bölgesinin geçiş ve bağlantı noktasıdır. Adana ve Ceyhan’ımız babayiğit işadamlarımızın diyarıdır. Onlarla istişare ederek yerli ve milli otomobilimizin Ceyhan’da üretilmesi noktasında talep ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Simagro Tarım Ürünleri işletmesinin açılış programına katıldı.
 

İşletmenin açılış kurdelesini kesen Boydak, işyerinin hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni etti.
 

Aytemuroğlu Mahallesi Emin Civelek Bulvarı’nda hizmete giren işletmesinin Ceyhan’a gerek istihdam gerekse yenilik açısından katkı sağlayacağını belirten Başkan vekili Boydak, işletme ortakları Selçuk Kanlı, Mehmet Türker ve İsmet Paşa Güleçyüz’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL İÇİN EN UYGUN YER CEYHAN’DIR

Yerli otomobilin Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinde yapılması yönündeki talebini yineleyen Başkan vekili Boydak, bu konuda fizibilite raporlarını hazırlamak için ilgili tüm kuruluşlarla işbirliği halinde çalıştıklarını söyledi.

 

Boydak şunları söyledi:

“Yerli otomobil fabrikası için Türkiye’de en uygun yer Ceyhan’dır.  Türkiye’nin enerji açısından dünyaya açılan kapısı olan Ceyhan’ımız, aynı zamanda ülkemizin birçok bölgesinin geçiş ve bağlantı noktasıdır. Adana ve Ceyhan’ımız babayiğit işadamlarımızın diyarıdır. Onlarla istişare ederek yerli ve milli otomobilimizin Ceyhan’da üretilmesi noktasında talep ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.