BU FESTİVAL BİR BAŞKA!

KÜLTÜR-SANAT 10.12.2017 - 12:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1476+ kez okundu.
 

BU FESTİVAL BİR BAŞKA!

  “Adana Dünya Kebap ve Şalgam Festivali" inanılmaz bir kalabalığa sahne oldu.  ADANA DIŞINDAN DA GELDİLER Adana dışından da oldukça kalabalık gruplar festivale akın etti. Tarihi Büyüksaat Kulesi’nin bulunduğu caddeye adeta insan seli aktı. Sağlı sollu masalarla donatılan caddede, insanlar yürümekte zorlandı, zaman zaman izdiham oldu.  SAATLERCE EĞLENDİLER  Sadece saat kulesinin bulunduğu cadde değil, Kazancılar çarşısı içindeki salaş lokantaların bulunduğu alanlar da doldu taştı. Birçok kişi oturacak yer bulamadı. Festivale gelenler, rakı ve şalgam içip, kebap ve ciğer yedi, davul- zurna eşliğinde saatlerce eğlendi.    RENKLİ GÖRÜNTÜLER  Sosyal medyadan haberleşen Adanalılar, Büyüksaat civarındaki Kazancılar çarşısında toplandı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlik, zaman zaman da fırsata çevrildi. Diğer günlerde porsiyonu 10-15 liradan satılan kebap ve ciğer 60 liradan servis edildi.   CHP Adana milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de  festivale katıldı ve vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördü.

 

“Adana Dünya Kebap ve Şalgam Festivali" inanılmaz bir kalabalığa sahne oldu. 
ADANA DIŞINDAN DA GELDİLER
Adana dışından da oldukça kalabalık gruplar festivale akın etti. Tarihi Büyüksaat Kulesi’nin bulunduğu caddeye adeta insan seli aktı. Sağlı sollu masalarla donatılan caddede, insanlar yürümekte zorlandı, zaman zaman izdiham oldu. 
SAATLERCE EĞLENDİLER 
Sadece saat kulesinin bulunduğu cadde değil, Kazancılar çarşısı içindeki salaş lokantaların bulunduğu alanlar da doldu taştı. Birçok kişi oturacak yer bulamadı. Festivale gelenler, rakı ve şalgam içip, kebap ve ciğer yedi, davul- zurna eşliğinde saatlerce eğlendi.   
RENKLİ GÖRÜNTÜLER 
Sosyal medyadan haberleşen Adanalılar, Büyüksaat civarındaki Kazancılar çarşısında toplandı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlik, zaman zaman da fırsata çevrildi. Diğer günlerde porsiyonu 10-15 liradan satılan kebap ve ciğer 60 liradan servis edildi. 

 CHP Adana milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de  festivale katıldı ve vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.