Bu kutular kadınları mutlu ediyor: PepBox’lar Dağıtıma Hazır

GÜNDEM 01.07.2020 - 10:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2038+ kez okundu.
 

Bu kutular kadınları mutlu ediyor: PepBox’lar Dağıtıma Hazır

  Türkiye’nin ilk dijital kadın asistanı Pepapp’ın hediye kutusu PepBox’ları kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Hayata geçirildiği 2018’den beri on binlerce aboneye ulaşan PepBox’lar, sağlık tedbiri açısından durdurulmuştu. Normalleşme süreciyle PepBox yepyeni hijyen önlemleri ile aboneleriyle buluşmaya kaldığı yerden hazır.   Kadınların regl, ovülasyon ve doğurganlık dönemlerini takip edip, onların hem sağlık hem de duygu durumları için yanında olan Türkiye’nin ilk dijital asistanı PepApp’ın, 2018 yılından beri aboneleriyle “sevgi dolu kutu” mottosuyla buluşturduğu PepBox’lara uygulanan Covid-19 molası sona erdi. Aboneleriyle buluşmaya hazırlanan özel hediye kutuları Dünya Sağlık Örgütü'nün ve Bakanlıkların tavsiyelerine dayanarak temel hijyen protokollerine uygun kriterlerle dezenfekte edilen çalışma ortamında, yine pandemi hijyen kurallarına uyan ve hijyen eğitimlerini tamamlayan ekipler tarafından paketleniyor.   Hijyen Kurallarına Uygun Paketlenen PepBox’lar Yola Çıkmaya Hazır Pepapp, bu ay itibariyle PepBox’ları yeniden kullanıcılarıyla buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Bir dizi hijyen protokolünü ve sağlık önlemini hayata geçiren Pepapp ekibi çalışırken maske ve eldiven kullanıyor, sosyal mesafeyi korumaya özellikle dikkat ediyor. Kutuların hazırlandığı çalışma ortamı köşe bucak dezenfekte ediliyor. Kutular paketlenirken de aynı titizlik devam ediyor.   Kadınların İhtiyaçlarına Özel Hediyeler Bu Kutunun İçinde PepBox; Pepapp’ın kadınları mutlu etmek için hazırladığı, içinde pek çok markanın sevilen ve her ay değişen ürünlerinin yer aldığı, abonelik sistemiyle işleyen bir kutu. Kutu, kullanıcıların talebine uygun bir şekilde aylık, 3 aylık veya 6 aylık olmak üzere 3 farklı abonelik modeline sahip.   Kadınlara özel hijyenik ped, kişisel bakım ürünleri, mutluluk takviyeleri ve Pepapp’ın kendi bünyesindeki marka iş birliklerini kapsayan özel ayrıcalıklardan oluşan kutu, her ay değişen ve kadınların ihtiyacına yönelik hazırlanan ürünlerle abonelerini mutlu ediyor.

 

Türkiye’nin ilk dijital kadın asistanı Pepapp’ın hediye kutusu PepBox’ları kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Hayata geçirildiği 2018’den beri on binlerce aboneye ulaşan PepBox’lar, sağlık tedbiri açısından durdurulmuştu. Normalleşme süreciyle PepBox yepyeni hijyen önlemleri ile aboneleriyle buluşmaya kaldığı yerden hazır.

 

Kadınların regl, ovülasyon ve doğurganlık dönemlerini takip edip, onların hem sağlık hem de duygu durumları için yanında olan Türkiye’nin ilk dijital asistanı PepApp’ın, 2018 yılından beri aboneleriyle “sevgi dolu kutu” mottosuyla buluşturduğu PepBox’lara uygulanan Covid-19 molası sona erdi. Aboneleriyle buluşmaya hazırlanan özel hediye kutuları Dünya Sağlık Örgütü'nün ve Bakanlıkların tavsiyelerine dayanarak temel hijyen protokollerine uygun kriterlerle dezenfekte edilen çalışma ortamında, yine pandemi hijyen kurallarına uyan ve hijyen eğitimlerini tamamlayan ekipler tarafından paketleniyor.

 

Hijyen Kurallarına Uygun Paketlenen PepBox’lar Yola Çıkmaya Hazır

Pepapp, bu ay itibariyle PepBox’ları yeniden kullanıcılarıyla buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Bir dizi hijyen protokolünü ve sağlık önlemini hayata geçiren Pepapp ekibi çalışırken maske ve eldiven kullanıyor, sosyal mesafeyi korumaya özellikle dikkat ediyor. Kutuların hazırlandığı çalışma ortamı köşe bucak dezenfekte ediliyor. Kutular paketlenirken de aynı titizlik devam ediyor.

 

Kadınların İhtiyaçlarına Özel Hediyeler Bu Kutunun İçinde

PepBox; Pepapp’ın kadınları mutlu etmek için hazırladığı, içinde pek çok markanın sevilen ve her ay değişen ürünlerinin yer aldığı, abonelik sistemiyle işleyen bir kutu. Kutu, kullanıcıların talebine uygun bir şekilde aylık, 3 aylık veya 6 aylık olmak üzere 3 farklı abonelik modeline sahip.

 

Kadınlara özel hijyenik ped, kişisel bakım ürünleri, mutluluk takviyeleri ve Pepapp’ın kendi bünyesindeki marka iş birliklerini kapsayan özel ayrıcalıklardan oluşan kutu, her ay değişen ve kadınların ihtiyacına yönelik hazırlanan ürünlerle abonelerini mutlu ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.