BU YOL ÇİLEDEN ÇIKARIYOR!

GÜNDEM 11.07.2018 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1896+ kez okundu.
 

BU YOL ÇİLEDEN ÇIKARIYOR!

Adana’da merkez Yüreğir ilçesinin en önemli bulvarlarından Ege Bağatur Bulvarı’nın D-400 (Girne Bulvarı) ile Kozan yolu kısmını içine alan kısmındaki bozuk yollar sürücüleri çileden çıkarıyor.  BORU DÖŞEMEK İÇİN KIRDILAR Aksagaz’ın doğalgaz borusu döşemek için de kırdığı bulvar, bakımsızlıktan da adeta dökülüyor. Büyükşehir Belediyesi, Yüreğir ilçesinde büyük ölçekli kamu yatırımlarına ulaşım sağlayan bin 500 metre uzunluğundaki Ege Bağatur Bulvarı’nın yenileme projesinde ilk etabı tamamlamıştı. Belediyenin ikinci etap için ne zaman çalışma yapacağı ise bilinmiyor.  ÇELİKCAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve Aksagaz tarafından kırılıp yeniden yapılmayan yollara Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da tepki göstermişti. Çelikcan, “Ey Aksagaz, vatandaşlarımızı da bizi de mağdur etme! Bir an önce alt yapı ile ilgili bütün çalışmalarını tamamla! Hizmetimize engel olma! Bizi vatandaşımızla karşı karşıya getirme!” demişti. Ege Bağatur Bulvarı, üniversiteye uzanan Mithat Özsan Bulvarı’nın Kışla kısmından başlayıp D-400 karayolu Girne Bulvarı’na kadar uzanıyor.

Adana’da merkez Yüreğir ilçesinin en önemli bulvarlarından Ege Bağatur Bulvarı’nın D-400 (Girne Bulvarı) ile Kozan yolu kısmını içine alan kısmındaki bozuk yollar sürücüleri çileden çıkarıyor. 

BORU DÖŞEMEK İÇİN KIRDILAR
Aksagaz’ın doğalgaz borusu döşemek için de kırdığı bulvar, bakımsızlıktan da adeta dökülüyor. Büyükşehir Belediyesi, Yüreğir ilçesinde büyük ölçekli kamu yatırımlarına ulaşım sağlayan bin 500 metre uzunluğundaki Ege Bağatur Bulvarı’nın yenileme projesinde ilk etabı tamamlamıştı. Belediyenin ikinci etap için ne zaman çalışma yapacağı ise bilinmiyor. 
ÇELİKCAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve Aksagaz tarafından kırılıp yeniden yapılmayan yollara Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da tepki göstermişti. Çelikcan, “Ey Aksagaz, vatandaşlarımızı da bizi de mağdur etme! Bir an önce alt yapı ile ilgili bütün çalışmalarını tamamla! Hizmetimize engel olma! Bizi vatandaşımızla karşı karşıya getirme!” demişti. Ege Bağatur Bulvarı, üniversiteye uzanan Mithat Özsan Bulvarı’nın Kışla kısmından başlayıp D-400 karayolu Girne Bulvarı’na kadar uzanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.