BURADA HAYAT VAR’DA SARI SICAK ADANA SOHBETİ

KÜLTÜR-SANAT 03.03.2018 - 07:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1437+ kez okundu.
 

BURADA HAYAT VAR’DA SARI SICAK ADANA SOHBETİ

    Gazeteci, Yazar, Televizyoncu Aynur Tartan, aynı şehirde doğmuş siyaset, sanat ve iş dünyasından ünlü konuklarını bir araya getirip memleketlerini konuşmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Medikal Estetik Uzmanı Doktor Mustafa Karataş ve oyuncu Rıza Akın’ın konuk olacağı Aynur Tartan ile ‘Burada Hayat Var’ 3 Mart Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK’te!   Yeni yüzler, yeni sesler, yeni kentler… Burada Hayat Var, bu hafta şiirlere, şarkılara, filmlere ilham olan kent, sarı sıcak Adana’nın gönül kapısını çalıyor. Memleket ve hemşehri sevdalısı Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, çalışan, üreten, hayata ve siyasete yön veren bir kadın olarak bilinmeyenlerini, hayat temposunu, hayattaki rollerini programda anlatacak. Sarı, Adana’nın güçlü aidiyet duygusunu, yeni geleni hemen kucaklamasını sevgiyle anlatacak. Dokunduğu her şeye güzellik katan, fark katan Medikal Estetik Uzmanı Doktor Mustafa Karataş, sarı sıcak kentin sarı sıcak insanlarını, güzelliklerini, güzelliklerinin sırrını, bu sırrın kebaptan mı, şalgamdan mı yoksa Adana’nın topraklarından mı geldiğini sohbette dile getirecek. Farklı, farklı karakterlere ustalıkla can veren oyuncu Rıza Akın, Adanalı olmayı, Adanalı gibi yaşamayı ve Adanalı gibi durmayı tüm ipuçlarıyla anlatacak. Konuklar Adana dili edebiyatına, kentin keşif duraklarına, doğasına, havasına, insanlarına, ünlü Portakal Çiçeği Karnavalı’na ve damak şenlendiren mutfağına, lezzetlerine de değinecek.   Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Medikal Estetik Uzmanı Doktor Mustafa Karataş ve oyuncu Rıza Akın’ın konuk olacağı yeni bölümü ile 3 Mart 2018, Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında! Bilginize sunar, ilginize teşekkür ederiz.

 

 

Gazeteci, Yazar, Televizyoncu Aynur Tartan, aynı şehirde doğmuş siyaset, sanat ve iş dünyasından ünlü konuklarını bir araya getirip memleketlerini konuşmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Medikal Estetik Uzmanı Doktor Mustafa Karataş ve oyuncu Rıza Akın’ın konuk olacağı Aynur Tartan ile ‘Burada Hayat Var’ 3 Mart Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK’te!

 

Yeni yüzler, yeni sesler, yeni kentler… Burada Hayat Var, bu hafta şiirlere, şarkılara, filmlere ilham olan kent, sarı sıcak Adana’nın gönül kapısını çalıyor. Memleket ve hemşehri sevdalısı Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, çalışan, üreten, hayata ve siyasete yön veren bir kadın olarak bilinmeyenlerini, hayat temposunu, hayattaki rollerini programda anlatacak. Sarı, Adana’nın güçlü aidiyet duygusunu, yeni geleni hemen kucaklamasını sevgiyle anlatacak. Dokunduğu her şeye güzellik katan, fark katan Medikal Estetik Uzmanı Doktor Mustafa Karataş, sarı sıcak kentin sarı sıcak insanlarını, güzelliklerini, güzelliklerinin sırrını, bu sırrın kebaptan mı, şalgamdan mı yoksa Adana’nın topraklarından mı geldiğini sohbette dile getirecek. Farklı, farklı karakterlere ustalıkla can veren oyuncu Rıza Akın, Adanalı olmayı, Adanalı gibi yaşamayı ve Adanalı gibi durmayı tüm ipuçlarıyla anlatacak. Konuklar Adana dili edebiyatına, kentin keşif duraklarına, doğasına, havasına, insanlarına, ünlü Portakal Çiçeği Karnavalı’na ve damak şenlendiren mutfağına, lezzetlerine de değinecek.

 

Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Medikal Estetik Uzmanı Doktor Mustafa Karataş ve oyuncu Rıza Akın’ın konuk olacağı yeni bölümü ile 3 Mart 2018, Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında!

Bilginize sunar, ilginize teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.