“Burada karınları doymaz barınağa götürülmeli”

05.05.2020 - 16:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2293+ kez okundu.
 

“Burada karınları doymaz barınağa götürülmeli”

  Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi Bayram Hacılı mahallesi Sinan Tekelioğlu caddesindeki sokak köpeklerinin barınağa götürülmesi isteniyor.  Başıboş hayvanlara zaman zaman kontrolsüz gelen araçların çarpabildiğini söyleyen vatandaşlar, “Sahipsiz bu hayvanlar bu bölgede karınlarını yeterince doyuramaz. Çok sayıdaki köpek için belediye yetkililerinin harekete geçmesini istiyoruz.” diyor.

 


Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi Bayram Hacılı mahallesi Sinan Tekelioğlu caddesindeki sokak köpeklerinin barınağa götürülmesi isteniyor. 
Başıboş hayvanlara zaman zaman kontrolsüz gelen araçların çarpabildiğini söyleyen vatandaşlar, “Sahipsiz bu hayvanlar bu bölgede karınlarını yeterince doyuramaz. Çok sayıdaki köpek için belediye yetkililerinin harekete geçmesini istiyoruz.” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.