BÜYÜKŞEHİR’İN ÇIKARTTIĞI İŞÇİLER BAŞKAN ÇAY İŞE ALACAK

GÜNDEM 29.11.2019 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1666+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN ÇIKARTTIĞI İŞÇİLER BAŞKAN ÇAY İŞE ALACAK

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ve kısa bir zaman önce çıkarılan 3 kişiyi işe alacağını açıkladı.   3 dönemdir Pozantı Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan ve halkın teveccühüne mashar olan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın emriyle işten çıkartılan Pozantılı 3 işçiyi yılbaşından itibaren işe alacağını belirterek sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu   İşte Başkan Mustafa Çay’ın açıklaması: “Değerli dava arkadaşlarım ve ülküdaşlarım; Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Pozantı’da çalışırlarken işlerinden çıkartılmış olan ve mağdur edilen Pozantı İlçe Ülkü Ocakları Başkanımız Şaban Adıgüzel, Alpaslan Özer ve Cem Topraktepe ile bizzat görüştüm. İçlerinin ferah olmasını ve Belediye bütçe onayı sonrası yılbaşında işe başlatacağımı yüz yüze görüşerek kendilerine ifade ettim. Mustafa Çay olarak bana kimsenin söylemesine gerek duymadan başlatacağımı İl Ocak Başkanımız Sayın Emin Canlı beyefendiye ve farklı mecralarda da ifade ettim. Pozantı Belediyesi’nin içerisinde bulunduğu norm kadro ve bütçe durumu gereği yılbaşına kadar bekletmemizden ötürü arkadaşlarımızın hakkına hukukuna sahip çıkmadığımız anlamı çıksın istemem.  Kim nerede ne düşünüyor bilmiyorum ama Mustafa Çay olarak kardeşlerimin yanı başında ve dağ gibi arkalarındayım. Görüşmelerimiz nettir, sözümüz de er sözüdür.” Dedi.   

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ve kısa bir zaman önce çıkarılan 3 kişiyi işe alacağını açıkladı.

 

3 dönemdir Pozantı Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan ve halkın teveccühüne mashar olan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın emriyle işten çıkartılan Pozantılı 3 işçiyi yılbaşından itibaren işe alacağını belirterek sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu

 

İşte Başkan Mustafa Çay’ın açıklaması:

“Değerli dava arkadaşlarım ve ülküdaşlarım; Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Pozantı’da çalışırlarken işlerinden çıkartılmış olan ve mağdur edilen Pozantı İlçe Ülkü Ocakları Başkanımız Şaban Adıgüzel, Alpaslan Özer ve Cem Topraktepe ile bizzat görüştüm. İçlerinin ferah olmasını ve Belediye bütçe onayı sonrası yılbaşında işe başlatacağımı yüz yüze görüşerek kendilerine ifade ettim. Mustafa Çay olarak bana kimsenin söylemesine gerek duymadan başlatacağımı İl Ocak Başkanımız Sayın Emin Canlı beyefendiye ve farklı mecralarda da ifade ettim. Pozantı Belediyesi’nin içerisinde bulunduğu norm kadro ve bütçe durumu gereği yılbaşına kadar bekletmemizden ötürü arkadaşlarımızın hakkına hukukuna sahip çıkmadığımız anlamı çıksın istemem.  Kim nerede ne düşünüyor bilmiyorum ama Mustafa Çay olarak kardeşlerimin yanı başında ve dağ gibi arkalarındayım. Görüşmelerimiz nettir, sözümüz de er sözüdür.” Dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.