Büyükşehir’in yeni Meclis Başkanvekili Akgedik!

GÜNDEM 15.04.2021 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1337+ kez okundu.
 

Büyükşehir’in yeni Meclis Başkanvekili Akgedik!

Adana’da Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili AK Parti Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik oldu. 2. Başkanvekilliği’ne ise Mustafa Bayar getirildi.  Akgedik, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekilliği adaylığında destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, “Rabbim beraber güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.  Katip üyeler Firdevs Cingözler ve Zafer Koç olurken, Encümen üyeleri şöyle: Abdullah Kaçar, Atilla Göktaş, Süleyman Göçer, Hüseyin Güngör ve Mustafa Demirtaş.

Adana’da Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili AK Parti Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik oldu. 2. Başkanvekilliği’ne ise Mustafa Bayar getirildi. 

Akgedik, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekilliği adaylığında destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, “Rabbim beraber güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. 
Katip üyeler Firdevs Cingözler ve Zafer Koç olurken, Encümen üyeleri şöyle: Abdullah Kaçar, Atilla Göktaş, Süleyman Göçer, Hüseyin Güngör ve Mustafa Demirtaş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.