Cambridge’de başarının adı; Adana Koleji

EĞİTİM 03.10.2019 - 13:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2395+ kez okundu.
 

Cambridge’de başarının adı; Adana Koleji

  Cambridge Üniversitesi’nin uyguladığı, dil seviyelerinin değerlendirildiği Cambridge Sınavı’nı Adana’da uygulayan ilk okul olan Adana Koleji, bu sınavda Adana, bölge ve Türkiye ortalamalarının üzerinde ettiği başarıyla Adana’nın gururu oldu.   YÜZDE 100 BAŞARI Dünyada yabancı dil eğitimini derecelendiren en önemli kurumlardan biri olan Cambridge Üniversitesi’nin yaptığı English for Speakers of Other Languages (ESOL) sınavlarında katılan Adana Kolejli 119 öğrencinin tamamı sınavı kazanarak, yüzde 100 başarı elde ettiler. Test Young Learners kategorisinde Starters, Movers, Flyers, Ket ve Pet sınavlarında başarı gösteren öğrenciler için Adana Koleji’nde sertifika töreni düzenlendi. Okuma, yazma, konuşma, dinleme olmak üzere dilin günlük yaşamda çok rahat kullanabilecek seviyede öğrenildiğini gösteren üstün başarı derecelerini de alan öğrencilerin sertifika sevincine veliler de ortak oldular. Öğrencilere sertifikaları Adana Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Hande Melis Göksel, İlkokul-Ortaokul Müdürü Hülya Uysal, Müdür Yardımcıları Fikret Çürük ve Neşe Dölek ile İngilizce öğretmenleri tarafından verildi.   GELENEKSEL BAŞARI Cambridge sınavına katılarak, başarı gösteren öğrencileri ve ailelerini kutlayan, öğretmenlere teşekkür eden Adana Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Hande Melis Göksel, “Öğrencilerimiz, bu sınavda yüzde 100 başarı göstermenin yanı sıra, elde ettikleri başarılarıyla Türkiye’ye de örnek oldular. Sınava giren öğrencilerimiz, sadece Adana değil, bölge ve Türkiye’de ortalamasının üzerinde başarı gösterdiler. 60’ıncı yılını kutlayan Adana Koleji’nin Adana’da ilk kez uyguladığı Cambridge Sınavı’nda üstün başarı elde eden öğrencilerimizi, okulumuzun başarı geleneğini sürdürdükleri için özellikle kutluyorum” dedi.

 

Cambridge Üniversitesi’nin uyguladığı, dil seviyelerinin değerlendirildiği Cambridge Sınavı’nı Adana’da uygulayan ilk okul olan Adana Koleji, bu sınavda Adana, bölge ve Türkiye ortalamalarının üzerinde ettiği başarıyla Adana’nın gururu oldu.

 

YÜZDE 100 BAŞARI

Dünyada yabancı dil eğitimini derecelendiren en önemli kurumlardan biri olan Cambridge Üniversitesi’nin yaptığı English for Speakers of Other Languages (ESOL) sınavlarında katılan Adana Kolejli 119 öğrencinin tamamı sınavı kazanarak, yüzde 100 başarı elde ettiler. Test Young Learners kategorisinde Starters, Movers, Flyers, Ket ve Pet sınavlarında başarı gösteren öğrenciler için Adana Koleji’nde sertifika töreni düzenlendi. Okuma, yazma, konuşma, dinleme olmak üzere dilin günlük yaşamda çok rahat kullanabilecek seviyede öğrenildiğini gösteren üstün başarı derecelerini de alan öğrencilerin sertifika sevincine veliler de ortak oldular. Öğrencilere sertifikaları Adana Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Hande Melis Göksel, İlkokul-Ortaokul Müdürü Hülya Uysal, Müdür Yardımcıları Fikret Çürük ve Neşe Dölek ile İngilizce öğretmenleri tarafından verildi.

 

GELENEKSEL BAŞARI

Cambridge sınavına katılarak, başarı gösteren öğrencileri ve ailelerini kutlayan, öğretmenlere teşekkür eden Adana Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Hande Melis Göksel, “Öğrencilerimiz, bu sınavda yüzde 100 başarı göstermenin yanı sıra, elde ettikleri başarılarıyla Türkiye’ye de örnek oldular. Sınava giren öğrencilerimiz, sadece Adana değil, bölge ve Türkiye’de ortalamasının üzerinde başarı gösterdiler. 60’ıncı yılını kutlayan Adana Koleji’nin Adana’da ilk kez uyguladığı Cambridge Sınavı’nda üstün başarı elde eden öğrencilerimizi, okulumuzun başarı geleneğini sürdürdükleri için özellikle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.