Can,Tarım, Sera ve Bahçe Fuarları Açılış Törenine Katıldı

GÜNDEM 07.11.2019 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1707+ kez okundu.
 

Can,Tarım, Sera ve Bahçe Fuarları Açılış Törenine Katıldı

  TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 13. Uluslararası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarları açılışına Ceyhan Ticaret Odası’nı temsilen CTO Başkanı Şeref Can katıldı. Başkan Can, Çukurova'yı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen çiftçiler ile tarımsal kuruluşların temsilcilerine tanıtmak için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederken, yeni üretim teknolojilerini takip etmek amacı ile fuara katılımın çok yoğun olduğunun da altını çizdi.  Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere kent bürokrasisini, Türkiye'nin dört bir yanından gelen tarımla ilgili oda, dernek ve tarım alanında üretim yapan özel kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü. Bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslar arası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Ceyhan Ticaret Odası Üyeleri stant açtı. Stant açan üyeleri stantlarında ziyaret eden Başkan Can Ceyhanlı firmaları fuarlarda görmekten onur duyduklarını ifade etti.  

 

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 13. Uluslararası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarları açılışına Ceyhan Ticaret Odası’nı temsilen CTO Başkanı Şeref Can katıldı.
Başkan Can, Çukurova'yı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen çiftçiler ile tarımsal kuruluşların temsilcilerine tanıtmak için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederken, yeni üretim teknolojilerini takip etmek amacı ile fuara katılımın çok yoğun olduğunun da altını çizdi. 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere kent bürokrasisini, Türkiye'nin dört bir yanından gelen tarımla ilgili oda, dernek ve tarım alanında üretim yapan özel kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü.
Bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslar arası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Ceyhan Ticaret Odası Üyeleri stant açtı. Stant açan üyeleri stantlarında ziyaret eden Başkan Can Ceyhanlı firmaları fuarlarda görmekten onur duyduklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.