‘ÇANTADA KEKLİK DEĞİLİZ’

SPOR 09.11.2018 - 13:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1474+ kez okundu.
 

‘ÇANTADA KEKLİK DEĞİLİZ’

  TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Ceyhanspor, genç ve yeni isimlerden oluşan mütevazi kadrosuyla, adeta lige yön veren takım haline geldi. İlk haftada, Adana Vefa 01 Spor’u sahasında 3-1 yenerek moralle başladığı lig maratonunun ikinci haftasında Murt İdmanyurdu’na 4-1, ArsuzKarağaç’a da 2-0 mağlup olan Ceyhansporlu futbolcular arasındaki uyum sorunu 4. haftaya kadar sürdü. Bu hafta, lider Kırıkhan’dan 1 puan alarak hiçte kolay lokmaolmadıklarını gösteren Ceyhanspor, puan toplama serisini başlatmış oldu. PARMAKLA GÖSTERİLİYORLAR Ligin 5. Haftasında 7 Mart Kadirli deplasmanından da 3-1 gibi farklı bir skorla galibiyetle dönen Ceyhanspor, 6. haftada lider 68 Aksaray Belediyespor’la da deplasmanda 0-0 berabere kalarak ligin güçlü takımlarından puan ve puanlar almayı sürdürdü. Yine, Ceyhan’a lig 2’ncisi olarak gelen, büyük bütçelerle kurulan İçelspor’la 1-1 berabere kalarak, bu takımı 3. sıraya gönderen Ceyhansporlu oyuncuların performansı ligin diğer takımları arasında parmakla gösterilmeye başlandı. HAFTADA 6 İDMAN İçelspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Ali Aydemir ise, futbolcularının gösterdiği başarı grafiğinden gurur duyduğunu belirterek, fikstürün zor kısmını geride bıraktıklarını söyledi. Haftada; Salı çift, Çarşamba çift, Perşembe tek ve Cuma tek olmak üzere 6 idman yaparak maçlara hazırlandıklarını söyleyen Aydemir, “İçelspor maçında galibiyeti kaçıran taraf bizdik. En az 4-5 net pozisyonu değerlendiremedik. Sakat olan Utku ve kırmızı kart cezalısı Erdi’nin takımda olmamasına rağmen çok iyi bir mücadele ettik.  Oyunun hakimi, galibiyeti isteyen, maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan ekip olduk.Seyircimizin önünde grubun güçlü takımı İçelspor’u mağlup etmek için çok uğraştık. Maalesef, son vuruşlarda başarılı olamadık. Yine, şanssız bir hafta yaşadık. Beraberliğe sevinmedik. Aksine, Aksarayspor ve İçelspor’u elimizden kaçırdığımıza üzülüyoruz. İçelspor 3. sıraya düştü. 3 hafta önce geldiğinde Kırıkhanspor da liderdi. O’nu da elimizden kaçırdık. Oyuncularım, Ceyhanspor’un çantada keklik olmadığını gösterdiler” dedi. BAŞARI TRENDİMİZ YÜKSELİYOR Hafta sonu Kayseri deplasmanına da galibiyet için gideceklerini belirten Teknik Direktör Aydemir, “Aynı şartlarda olan bir rakiple karşılaşacağız. Her geçen gün iyiye giden bir takımız. Başarı trendimiz yükseliyor. Çıkışımızı, bu hafta da deplasman galibiyetiyle taçlandırmak istiyoruz. Son haftalarda takım, performans grafiğini yukarıya çekti. Takımın tamamı yeni oyunculardan oluşuyor. Birbirleriyle uyum sağlaması için sabır ve zaman gerekiyor” diyerek ilerisi için ümitli konuştu. İlk yarının bitimine kadar toplayabildikleri kadar puan toplayarak, iki Adana takımının üstünde ligi bitirmeyi hedeflediklerini bir kez daha yineleyen Aydemir, “Öncelikli hedefimiz, ligi 2 Adana takımının üstünde bitirmektir. Sonrasında, yol haritamızı duruma göre çizeceğiz” şeklinde konuştu.  

 

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Ceyhanspor, genç ve yeni isimlerden oluşan mütevazi kadrosuyla, adeta lige yön veren takım haline geldi.

İlk haftada, Adana Vefa 01 Spor’u sahasında 3-1 yenerek moralle başladığı lig maratonunun ikinci haftasında Murt İdmanyurdu’na 4-1, ArsuzKarağaç’a da 2-0 mağlup olan Ceyhansporlu futbolcular arasındaki uyum sorunu 4. haftaya kadar sürdü. Bu hafta, lider Kırıkhan’dan 1 puan alarak hiçte kolay lokmaolmadıklarını gösteren Ceyhanspor, puan toplama serisini başlatmış oldu.

PARMAKLA GÖSTERİLİYORLAR

Ligin 5. Haftasında 7 Mart Kadirli deplasmanından da 3-1 gibi farklı bir skorla galibiyetle dönen Ceyhanspor, 6. haftada lider 68 Aksaray Belediyespor’la da deplasmanda 0-0 berabere kalarak ligin güçlü takımlarından puan ve puanlar almayı sürdürdü. Yine, Ceyhan’a lig 2’ncisi olarak gelen, büyük bütçelerle kurulan İçelspor’la 1-1 berabere kalarak, bu takımı 3. sıraya gönderen Ceyhansporlu oyuncuların performansı ligin diğer takımları arasında parmakla gösterilmeye başlandı.

HAFTADA 6 İDMAN

İçelspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Ali Aydemir ise, futbolcularının gösterdiği başarı grafiğinden gurur duyduğunu belirterek, fikstürün zor kısmını geride bıraktıklarını söyledi. Haftada; Salı çift, Çarşamba çift, Perşembe tek ve Cuma tek olmak üzere 6 idman yaparak maçlara hazırlandıklarını söyleyen Aydemir, “İçelspor maçında galibiyeti kaçıran taraf bizdik. En az 4-5 net pozisyonu değerlendiremedik. Sakat olan Utku ve kırmızı kart cezalısı Erdi’nin takımda olmamasına rağmen çok iyi bir mücadele ettik.  Oyunun hakimi, galibiyeti isteyen, maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan ekip olduk.Seyircimizin önünde grubun güçlü takımı İçelspor’u mağlup etmek için çok uğraştık. Maalesef, son vuruşlarda başarılı olamadık. Yine, şanssız bir hafta yaşadık. Beraberliğe sevinmedik. Aksine, Aksarayspor ve İçelspor’u elimizden kaçırdığımıza üzülüyoruz. İçelspor 3. sıraya düştü. 3 hafta önce geldiğinde Kırıkhanspor da liderdi. O’nu da elimizden kaçırdık. Oyuncularım, Ceyhanspor’un çantada keklik olmadığını gösterdiler” dedi.

BAŞARI TRENDİMİZ YÜKSELİYOR

Hafta sonu Kayseri deplasmanına da galibiyet için gideceklerini belirten Teknik Direktör Aydemir, “Aynı şartlarda olan bir rakiple karşılaşacağız. Her geçen gün iyiye giden bir takımız. Başarı trendimiz yükseliyor. Çıkışımızı, bu hafta da deplasman galibiyetiyle taçlandırmak istiyoruz. Son haftalarda takım, performans grafiğini yukarıya çekti. Takımın tamamı yeni oyunculardan oluşuyor. Birbirleriyle uyum sağlaması için sabır ve zaman gerekiyor” diyerek ilerisi için ümitli konuştu.

İlk yarının bitimine kadar toplayabildikleri kadar puan toplayarak, iki Adana takımının üstünde ligi bitirmeyi hedeflediklerini bir kez daha yineleyen Aydemir, “Öncelikli hedefimiz, ligi 2 Adana takımının üstünde bitirmektir. Sonrasında, yol haritamızı duruma göre çizeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.