ÇEKİRDEK YEMEK YASAK

SAĞLIK-YAŞAM 08.07.2020 - 09:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2157+ kez okundu.
 

ÇEKİRDEK YEMEK YASAK

İstanbul Boğazı'nın incilerinden Üsküdar'ın sahil şeridinde sorumsuz vatandaşların yedikleri çekirdeklerle çevreyi kirletmesinin önüne geçmek amacıyla Üsküdar Belediyesi, çekirdek yemeyi yasakladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in duyurduğu kararla İstanbul Boğazı'nda Üsküdar Belediyesi'nin sınırları içinde kalan kısımda artık çekirdek yemek yasak. Türkmen'in attığı twette yasak kararıyla ilgili şunları yazdı: "Bizim için zor ama zorunlu bir karar oldu bu; Harem'den Küçüksu'ya kadar, Üsküdar Sahil Hattı'nda çekirdek yemek artık yasak. Bu konuda sizlerden anlayış ve işbirliği bekliyoruz." CEZALAR ENGELLİ FONUNA Üsküdar Belediye Başkanı, söz konusu karara uymayanlara kesilen cezaların akıbetiyle ilgili de "Arzu etmeyiz ama yazılacak cezalar, engelli hizmetleri için oluşturduğumuz bir fona aktarılacak." ifadelerini kullandı.

İstanbul Boğazı'nın incilerinden Üsküdar'ın sahil şeridinde sorumsuz vatandaşların yedikleri çekirdeklerle çevreyi kirletmesinin önüne geçmek amacıyla Üsküdar Belediyesi, çekirdek yemeyi yasakladı.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in duyurduğu kararla İstanbul Boğazı'nda Üsküdar Belediyesi'nin sınırları içinde kalan kısımda artık çekirdek yemek yasak. Türkmen'in attığı twette yasak kararıyla ilgili şunları yazdı: "Bizim için zor ama zorunlu bir karar oldu bu; Harem'den Küçüksu'ya kadar, Üsküdar Sahil Hattı'nda çekirdek yemek artık yasak. Bu konuda sizlerden anlayış ve işbirliği bekliyoruz."

CEZALAR ENGELLİ FONUNA

Üsküdar Belediye Başkanı, söz konusu karara uymayanlara kesilen cezaların akıbetiyle ilgili de "Arzu etmeyiz ama yazılacak cezalar, engelli hizmetleri için oluşturduğumuz bir fona aktarılacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.