ÇELİKCAN 7 DEV ESERİN AÇILIŞINI YAPIYOR!

GÜNDEM 13.03.2019 - 15:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1335+ kez okundu.
 

ÇELİKCAN 7 DEV ESERİN AÇILIŞINI YAPIYOR!

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Mart Cuma günü toplu açılış töreni ile ilçeye kazandırdığı toplam maliyeti 180 milyon lira olan 7 eseri Adanalının hizmetine sunuyor. Yüreğir Millet Bahçesi, 644 Dairelik Sosyal Konut, Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Cumhuriyet Park ve Spor Tesisleri, Nene Hatun Kına Konağı, Yunus Emre Mahallesi Spor Tesisleri ve Yenidoğan Mahallesi Spor Tesisleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek Toplu Açılış Töreni’nde Adanalının hizmetine sunuluyor.   YÜREĞİR’DE 180 MİLYONLUK AÇILIŞ!   Açılışı yapılacak tesislerin toplam maliyetinin 180 milyon lira olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Bugüne kadar 150 milyon lira borç ödedik, 800 milyon lira yatırım yaptık. Yüreğir’i tarihinde görmediği yatırımlarla buluşturduk. 15 Mart Cuma günü Sayın Bakanımızın katılımı ile açılışını yapacağımız 7 eser şehrimize değer katacak.   130 bin metrekare alanda yeşilin ve mavinin buluştuğu Yüreğir Millet Bahçemiz, halkımızın huzur içinde vakit geçirebileceği çok güzel bir mekan oldu. Yüreğir tarihinin en büyük yatırımı olan sosyal konut projemiz kapsamında Atakent mahallemizde tamamladığımız 644 daireyi hak sahiplerine teslim etmeye başladık. Osmanlı Selçuklu mimarisi ile 750 metrekare kapalı alanda hayata geçirdiğimiz Nene Hatun Kına Konağımız gençlerimizin yeni gözdesi oldu. Yüreğir'in ilk Kapalı Yüzme Havuzu Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimiz gençlerimiz ve çocuklarımızın yeni buluşma noktası olacak. Yazlık Yüzme Havuzu, Spor Tesisleri, Çocuk oyun alanları Cumhuriyet Parkımız, Yenidoğan ve Yunus Emre Spor Tesislerimiz Yüreğirimize, Adanamıza hayırlı olsun.” diye konuştu.   Başkan Çelikcan, 15 Mart Cuma günü saat 11.30’da Yüreğir Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Toplu Açılış Töreni’ne bütün Adanalıları davet etti.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Mart Cuma günü toplu açılış töreni ile ilçeye kazandırdığı toplam maliyeti 180 milyon lira olan 7 eseri Adanalının hizmetine sunuyor.

Yüreğir Millet Bahçesi, 644 Dairelik Sosyal Konut, Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Cumhuriyet Park ve Spor Tesisleri, Nene Hatun Kına Konağı, Yunus Emre Mahallesi Spor Tesisleri ve Yenidoğan Mahallesi Spor Tesisleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek Toplu Açılış Töreni’nde Adanalının hizmetine sunuluyor.

 

YÜREĞİR’DE 180 MİLYONLUK AÇILIŞ!

 

Açılışı yapılacak tesislerin toplam maliyetinin 180 milyon lira olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Bugüne kadar 150 milyon lira borç ödedik, 800 milyon lira yatırım yaptık. Yüreğir’i tarihinde görmediği yatırımlarla buluşturduk. 15 Mart Cuma günü Sayın Bakanımızın katılımı ile açılışını yapacağımız 7 eser şehrimize değer katacak.

 

130 bin metrekare alanda yeşilin ve mavinin buluştuğu Yüreğir Millet Bahçemiz, halkımızın huzur içinde vakit geçirebileceği çok güzel bir mekan oldu. Yüreğir tarihinin en büyük yatırımı olan sosyal konut projemiz kapsamında Atakent mahallemizde tamamladığımız 644 daireyi hak sahiplerine teslim etmeye başladık. Osmanlı Selçuklu mimarisi ile 750 metrekare kapalı alanda hayata geçirdiğimiz Nene Hatun Kına Konağımız gençlerimizin yeni gözdesi oldu. Yüreğir'in ilk Kapalı Yüzme Havuzu Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimiz gençlerimiz ve çocuklarımızın yeni buluşma noktası olacak. Yazlık Yüzme Havuzu, Spor Tesisleri, Çocuk oyun alanları Cumhuriyet Parkımız, Yenidoğan ve Yunus Emre Spor Tesislerimiz Yüreğirimize, Adanamıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

Başkan Çelikcan, 15 Mart Cuma günü saat 11.30’da Yüreğir Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Toplu Açılış Töreni’ne bütün Adanalıları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.