ÇELİKCAN SOLAKLI MAHALLESİ'NDE

GÜNDEM 16.01.2018 - 12:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2586+ kez okundu.
 

ÇELİKCAN SOLAKLI MAHALLESİ'NDE

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün ayrı bir mahallede esnaflarla ve ev ziyaretleri yaparak Yüreğirli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan ilçede Türkiye'ye örnek olacak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini belirtti.   Solaklı Mahallesi ziyaretinde yaşlıları, hastaları, yeni doğan bebekleri ve düğüne katılan Başkan Çelikcan ''Vatandaşlarımızın sevincine ve üzüntüsüne ortak oluyoruz.'' dedi.  85 yaşındaki Kıymet Aydemir'i evinde ziyaret eden Başkan Çelikcan onunla sohbet etti. Doğuştan engelli Serdar Göktaş ve ailesini ziyaret ederek bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Bağırsak ve Karaciğer tedavisi gören Murat Kaymaz'a da acil şifalar diledi. Yiğit ailesinin yeni doğan bebeklerini ziyaret edip ''Yüreğir'e Hoş Geldin'' dedi.  Sultan ve Oktay Dalkılıç çiftinin düğününe uğrayan Başkan Çelikcan çiftlere  bir ömür mutluluklar diledi. Cenazesi olan vatandaşlara uğrayıp başsağlığı diledi.   Yüreğir'de sosyal ve kültürel belediyecilik alanında önemli  projeleri devam ettirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Evde bakım hizmetleri ile bu güne kadar 10 bin yaşlı vatandaşımızı evinde ziyaret ettik. Bakımları ve ihtiyaçlarına yardımcı olduk. 19 bin yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret edip anne sütünün önemini anlatan kitapçık ve broşür dağıtıyoruz. Çeşitli hediyeler veriyoruz.   Yüreğirli vatandaşların sevincine ve üzüntüsüne her zaman ortak olduklarını, bundan sonra da vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan ‘Belli bir makama gelen herkes bulunduğu makamın hakkını vermek zorundadır. Ben Adana'da doğdum ve büyüdüm. Bizim amacımız doğup büyüdüğüm ilçemize güzel bir şeyler kazandırma yönündedir. Son bir iki yıl bir şeyler yapıyormuş gibi gözükmek yerine seçildiğimiz günden bu yana Yüreğir’i kalkındırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yüreğir birçok ilklerle tanıştı. Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandırdık. Yüreğir'in tarihinde en büyük yatırım olan ''Sosyal Konut Projesi'' devam ediyor. Yaptığımız bütün hizmetler vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak için.'' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün ayrı bir mahallede esnaflarla ve ev ziyaretleri yaparak Yüreğirli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan ilçede Türkiye'ye örnek olacak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini belirtti.

 

Solaklı Mahallesi ziyaretinde yaşlıları, hastaları, yeni doğan bebekleri ve düğüne katılan Başkan Çelikcan ''Vatandaşlarımızın sevincine ve üzüntüsüne ortak oluyoruz.'' dedi.  85 yaşındaki Kıymet Aydemir'i evinde ziyaret eden Başkan Çelikcan onunla sohbet etti. Doğuştan engelli Serdar Göktaş ve ailesini ziyaret ederek bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Bağırsak ve Karaciğer tedavisi gören Murat Kaymaz'a da acil şifalar diledi. Yiğit ailesinin yeni doğan bebeklerini ziyaret edip ''Yüreğir'e Hoş Geldin'' dedi.  Sultan ve Oktay Dalkılıç çiftinin düğününe uğrayan Başkan Çelikcan çiftlere  bir ömür mutluluklar diledi. Cenazesi olan vatandaşlara uğrayıp başsağlığı diledi.

 

Yüreğir'de sosyal ve kültürel belediyecilik alanında önemli  projeleri devam ettirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Evde bakım hizmetleri ile bu güne kadar 10 bin yaşlı vatandaşımızı evinde ziyaret ettik. Bakımları ve ihtiyaçlarına yardımcı olduk. 19 bin yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret edip anne sütünün önemini anlatan kitapçık ve broşür dağıtıyoruz. Çeşitli hediyeler veriyoruz.

 

Yüreğirli vatandaşların sevincine ve üzüntüsüne her zaman ortak olduklarını, bundan sonra da vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan ‘Belli bir makama gelen herkes bulunduğu makamın hakkını vermek zorundadır. Ben Adana'da doğdum ve büyüdüm. Bizim amacımız doğup büyüdüğüm ilçemize güzel bir şeyler kazandırma yönündedir. Son bir iki yıl bir şeyler yapıyormuş gibi gözükmek yerine seçildiğimiz günden bu yana Yüreğir’i kalkındırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yüreğir birçok ilklerle tanıştı. Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandırdık. Yüreğir'in tarihinde en büyük yatırım olan ''Sosyal Konut Projesi'' devam ediyor. Yaptığımız bütün hizmetler vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak için.'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.