ÇETİN HASTALARA MORAL VERDİ

GÜNDEM 18.01.2019 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2158+ kez okundu.
 

ÇETİN HASTALARA MORAL VERDİ

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, 5 yıldır aralıksız sürdürdüğü çalışmalarını, halkın arasında sürdürüyor. Başkan Çetin, ilçe sınırlarında bulunan özel hastaneleri ziyaret ederek, hastalarla sohbet etti ve karanfil dağıttı. Başkan Çetin, sağlık personelleri ile de sohbet etti. Medline, Sezar, Dermancan hastanelerinde, sağlık çalışanlarını ve hastanede yatan hastaları ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hastalara moral verirken, yakınlarına da karanfil takdim etti. Sağlık çalışanlarıyla da bir süre sohbet eden Başkan Çetin, hastaların ve hastane çalışanlarının ilçeye yönelik istek ve taleplerini de dinledi. Halkın arasından çıkmayan ve sabahın erken saatlerinde yaptığı ziyaretleri aralıksız devam ettiren Başkan Soner Çetin, hastalara moral vermek ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinlemek için gerçekleştirdiği ziyarette, 5 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden de söz etti.  

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, 5 yıldır aralıksız sürdürdüğü çalışmalarını, halkın arasında sürdürüyor. Başkan Çetin, ilçe sınırlarında bulunan özel hastaneleri ziyaret ederek, hastalarla sohbet etti ve karanfil dağıttı. Başkan Çetin, sağlık personelleri ile de sohbet etti.

Medline, Sezar, Dermancan hastanelerinde, sağlık çalışanlarını ve hastanede yatan hastaları ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hastalara moral verirken, yakınlarına da karanfil takdim etti. Sağlık çalışanlarıyla da bir süre sohbet eden Başkan Çetin, hastaların ve hastane çalışanlarının ilçeye yönelik istek ve taleplerini de dinledi.

Halkın arasından çıkmayan ve sabahın erken saatlerinde yaptığı ziyaretleri aralıksız devam ettiren Başkan Soner Çetin, hastalara moral vermek ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinlemek için gerçekleştirdiği ziyarette, 5 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden de söz etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.