Çevirme Radar devreye girdi doğumlar ücretsiz oldu

GÜNDEM 16.09.2018 - 18:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2527+ kez okundu.
 

Çevirme Radar devreye girdi doğumlar ücretsiz oldu

  Adana Çevirme Radar Grubu öncülüğündeki hizmetlere bir yenisi daha eklendi.  TÜM ADANALILAR FAYDALANACAK  Ziyapaşa Cerrahi Tıp Merkezi’nin sadece Çevirme Radar Grubu üyelerine sunduğu ücretsiz doğum hizmeti artık tüm Adanalılar için ücretsiz oldu. Çevirme Radar Grubu’nun kurucusu Fırat Çınar öncülüğünde bundan sonra normal doğum yapacak anne ve anne adaylarından hiçbir ücret alınmayacak.  ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Fırat Çınar öncülüğündeki bu hizmet sosyal medya üzerinden de olumlu tepkilerle karşılandı. 205 binin üzerinde üyeye sahip Adana Çevirme Radar Grubu, trafik kazalarının en aza indirilmesi amacıyla kurulmuştu ancak iyilik hareketine dönüştü. Engellilere tekerlekli sandalye dağıtan, kan ihtiyacı olana kan bulan, öğrencilere burs temin eden, Adana Çevirme Radar Grubu, çalışmalarını sürdürüyor.

 

Adana Çevirme Radar Grubu öncülüğündeki hizmetlere bir yenisi daha eklendi. 
TÜM ADANALILAR FAYDALANACAK 
Ziyapaşa Cerrahi Tıp Merkezi’nin sadece Çevirme Radar Grubu üyelerine sunduğu ücretsiz doğum hizmeti artık tüm Adanalılar için ücretsiz oldu. Çevirme Radar Grubu’nun kurucusu Fırat Çınar öncülüğünde bundan sonra normal doğum yapacak anne ve anne adaylarından hiçbir ücret alınmayacak. 
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Fırat Çınar öncülüğündeki bu hizmet sosyal medya üzerinden de olumlu tepkilerle karşılandı. 205 binin üzerinde üyeye sahip Adana Çevirme Radar Grubu, trafik kazalarının en aza indirilmesi amacıyla kurulmuştu ancak iyilik hareketine dönüştü. Engellilere tekerlekli sandalye dağıtan, kan ihtiyacı olana kan bulan, öğrencilere burs temin eden, Adana Çevirme Radar Grubu, çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.