CEYHAN BAKKALLARDA ZAFER GÜLER’İN

EĞİTİM 05.03.2018 - 14:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2369+ kez okundu.
 

CEYHAN BAKKALLARDA ZAFER GÜLER’İN

  Adana ESOB’a bağlı Ceyhan Tekel Bayii ve Bakkallar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde, 10 oy farkla seçimi kazanan Mevcut Başkan Selahattin Güler  ve ekibi sevinen taraf oldu.   Ceyhan Esnaf Pasajı Eczacı Bahattin Erdinç Konferans Salonu’nda, Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, kâtiplikleri de Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş yaptılar.   Divan Başkanı Sözütek, açılış konuşmasında, salonda bulunanlardan, Afrin’de vatan için teröristlerle çarpışırken şehit düşen 8 askerimiz için dua isterken, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu.  Ardından, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in gönderdiği başarı mesajı okunarak alkışlandı.   Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak ayrı ayrı oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Seçimlere geçilmeden önce Divan Başkanı Nihat Sözütek,  iki başkan adayını da sahneye davet etti, elele vererek üyeler selamlandı, oluşturulan dostluk ve kardeşlik tablosu alkışlandı.  Rakibi İsmail Yıldız ile kucaklaşarak seçime giren Mevcut Başkanı Selahattin Güler, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de kazanmaları halinde maaş almadan hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.   Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde, Selahattin Güler beyaz,  İsmail Yıldız kırmızı oy pusulası ile seçime girdi. Heyecan dolu, çekişmeli seçimde, saat 17.00 itibari oy kullanımı sona erdi. Yönetim ve denetim kurulu üyeleri dışındakiler salondan çıkarıldı, oy sayımına geçildi. Heyecanın doruk noktaya çıktığı seçimde, kullanılan toplam 722 oyun 359’unu alan Mevcut Başkan Selahattin Güler zaferini ilan ederken, başkan adayı İsmail Yıldız 349 oyda kaldı. 14 oyda geçersiz sayıldı.  Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Başkan Güler ve ekibi sarmaş dolaş olarak başarılarını kutladı.  Başkan Adayı İsmail Yıldız’ı da da yanına alarak üyeleri selamlayan Güler, “Kazanan Ceyhan esnafı oldu. Bize oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.    Güler, zorlu seçimde divan başkanlığını yaparak esnaflarını onurlandıran başta Birlik Başkan Nihat Sözütek ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası başkanları ve üyelerine teşekkür etti.    

 

Adana ESOB’a bağlı Ceyhan Tekel Bayii ve Bakkallar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde, 10 oy farkla seçimi kazanan Mevcut Başkan Selahattin Güler  ve ekibi sevinen taraf oldu.

 

Ceyhan Esnaf Pasajı Eczacı Bahattin Erdinç Konferans Salonu’nda, Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, kâtiplikleri de Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş yaptılar.

 

Divan Başkanı Sözütek, açılış konuşmasında, salonda bulunanlardan, Afrin’de vatan için teröristlerle çarpışırken şehit düşen 8 askerimiz için dua isterken, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu.  Ardından, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in gönderdiği başarı mesajı okunarak alkışlandı.

 

Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak ayrı ayrı oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.  Seçimlere geçilmeden önce Divan Başkanı Nihat Sözütek,  iki başkan adayını da sahneye davet etti, elele vererek üyeler selamlandı, oluşturulan dostluk ve kardeşlik tablosu alkışlandı.  Rakibi İsmail Yıldız ile kucaklaşarak seçime giren Mevcut Başkanı Selahattin Güler, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de kazanmaları halinde maaş almadan hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.

 

Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde, Selahattin Güler beyaz,  İsmail Yıldız kırmızı oy pusulası ile seçime girdi. Heyecan dolu, çekişmeli seçimde, saat 17.00 itibari oy kullanımı sona erdi. Yönetim ve denetim kurulu üyeleri dışındakiler salondan çıkarıldı, oy sayımına geçildi. Heyecanın doruk noktaya çıktığı seçimde, kullanılan toplam 722 oyun 359’unu alan Mevcut Başkan Selahattin Güler zaferini ilan ederken, başkan adayı İsmail Yıldız 349 oyda kaldı. 14 oyda geçersiz sayıldı.  Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Başkan Güler ve ekibi sarmaş dolaş olarak başarılarını kutladı.  Başkan Adayı İsmail Yıldız’ı da da yanına alarak üyeleri selamlayan Güler, “Kazanan Ceyhan esnafı oldu. Bize oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. 

 

Güler, zorlu seçimde divan başkanlığını yaparak esnaflarını onurlandıran başta Birlik Başkan Nihat Sözütek ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası başkanları ve üyelerine teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.