CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI YAPTI

SİYASET 04.09.2018 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1818+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI YAPTI

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği 2018 yılı Eylül ayı olağan toplantısını Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak başkanlığında gerçekleştirdi.   Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantıda açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Boydak meclis üyelerinin Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak gündem maddelerini değerlendirdi.   CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ ŞEHİT ANNESİNİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ   Gündemin 3.maddesinde  Ceyhan İlçesi, Küçükkırım Mahallesinde bulunan Şehit Mustafa CIRDI sokak isminin İstiklal Mahallesindeki sokakların birine taşınması talebi görüşüldü. Şehit Annesinin dilekçe sunarak Ceyhan Belediye Meclisinden talebini Başkan Boydak ve Meclis üyeleri onaylayarak kabul etti.   TÜRKİYE'NİN EN ŞEFFAF BELEDİYE MECLİSİ   Ceyhan Belediye Meclis üyeleri 14.maddelik konular ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği tekliflerini komisyondan geldiği gibi onayladı. Soru ve önerileri dinleyen Başkan Boydak, ''Şeffaf bir belediyecilik hizmeti sunuyoruz. Ceyhan'a hizmet için her fikri değerlendiriyor, sayın meclis üyelerimizle ile uyum içerisinde, komisyonda ve encümende halkımızın çıkarları için en doğru kararı veriyoruz'' dedi.   Bazı meclis üyeleri söz hakki alarak, Ceyhan Belediye Meclisinin Türkiye'de en şeffaf ve uyumlu Belediye Meclisi olduğunu belirterek, Başkan Ali Alper Boydak'a teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği 2018 yılı Eylül ayı olağan toplantısını Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis salonundaki toplantıda açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Boydak meclis üyelerinin Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak gündem maddelerini değerlendirdi.

 

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ ŞEHİT ANNESİNİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

 

Gündemin 3.maddesinde  Ceyhan İlçesi, Küçükkırım Mahallesinde bulunan Şehit Mustafa CIRDI sokak isminin İstiklal Mahallesindeki sokakların birine taşınması talebi görüşüldü. Şehit Annesinin dilekçe sunarak Ceyhan Belediye Meclisinden talebini Başkan Boydak ve Meclis üyeleri onaylayarak kabul etti.

 

TÜRKİYE'NİN EN ŞEFFAF BELEDİYE MECLİSİ

 

Ceyhan Belediye Meclis üyeleri 14.maddelik konular ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği tekliflerini komisyondan geldiği gibi onayladı. Soru ve önerileri dinleyen Başkan Boydak, ''Şeffaf bir belediyecilik hizmeti sunuyoruz. Ceyhan'a hizmet için her fikri değerlendiriyor, sayın meclis üyelerimizle ile uyum içerisinde, komisyonda ve encümende halkımızın çıkarları için en doğru kararı veriyoruz'' dedi.

 

Bazı meclis üyeleri söz hakki alarak, Ceyhan Belediye Meclisinin Türkiye'de en şeffaf ve uyumlu Belediye Meclisi olduğunu belirterek, Başkan Ali Alper Boydak'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.