CEYHAN BELEDİYESİ SARIMAZI’YA ÇIKARMA YAPTI

GÜNDEM 12.11.2019 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1112+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ SARIMAZI’YA ÇIKARMA YAPTI

    “Çiçek gibi bir Ceyhan” için kolları sıvayan Ceyhan Belediyesi Sarımazı'da başlattığı temizlik ve sağlık seferberliğiyle bir ilke daha imza attı.   Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar  temizlik  bilinci oluşturmak ve vatandaşın sağlık  kontrollerini yapmak için 250 personel ve 72 araç  ile birlikte çöp topladı, yerleri süpürdü, hasta ve yaşlıların sağlık kontrollerini yaptırdı.   Ceyhan Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Sarımazı'da başlattığı çalışmayla bir günde tüm mahalle tertemiz hale getirildi. Bütün yaşlıların evleri temizlendi, kişisel bakımları ve sağlık kontrolleri yapıldı. Bundan sonra tüm mahallelerde devam edecek olan sağlık taraması ve temizlik çalışmasına Ceyhan Belediyesi‘nin tüm hizmet birimleri ile  Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri katıldı.   “Amaç; Daha Sağlıklı ve Temiz Bir Ceyhan"   Temizlik ve sağlık çıkartmasının diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Pazar günü tüm ekiplerimiz ile birlikte Sarımazı’da seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz.  Sarımazı Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi ve yıkandı. Bütün yaşlıların evleri temizlendi, kişisel bakımları yapıldı. Sağlık ekiplerimiz tüm vatandaşlarımıza tansiyon ve şeker ölçümü yaptılar. Bu proje kapsamında çalışmalar farklı bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, hastalarımızı yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için çalışıyoruz, aynı zamanda farkındalık da yaratmaya çalışıyoruz. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyoruz” dedi.

 

 

“Çiçek gibi bir Ceyhan” için kolları sıvayan Ceyhan Belediyesi Sarımazı'da başlattığı temizlik ve sağlık seferberliğiyle bir ilke daha imza attı.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar  temizlik  bilinci oluşturmak ve vatandaşın sağlık  kontrollerini yapmak için 250 personel ve 72 araç  ile birlikte çöp topladı, yerleri süpürdü, hasta ve yaşlıların sağlık kontrollerini yaptırdı.

 

Ceyhan Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Sarımazı'da başlattığı çalışmayla bir günde tüm mahalle tertemiz hale getirildi. Bütün yaşlıların evleri temizlendi, kişisel bakımları ve sağlık kontrolleri yapıldı. Bundan sonra tüm mahallelerde devam edecek olan sağlık taraması ve temizlik çalışmasına Ceyhan Belediyesi‘nin tüm hizmet birimleri ile  Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri katıldı.

 

“Amaç; Daha Sağlıklı ve Temiz Bir Ceyhan"

 

Temizlik ve sağlık çıkartmasının diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Pazar günü tüm ekiplerimiz ile birlikte Sarımazı’da seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz.  Sarımazı Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi ve yıkandı. Bütün yaşlıların evleri temizlendi, kişisel bakımları yapıldı. Sağlık ekiplerimiz tüm vatandaşlarımıza tansiyon ve şeker ölçümü yaptılar. Bu proje kapsamında çalışmalar farklı bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, hastalarımızı yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için çalışıyoruz, aynı zamanda farkındalık da yaratmaya çalışıyoruz. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.