CEYHAN BELEDİYESİ YAZLIK SİNEMA GÖSTERİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

28.08.2019 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2062+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ YAZLIK SİNEMA GÖSTERİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

  Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen Yazlık Açık Hava Sineması etkinliği büyük ilgi gördü. İlki Doruk Mahallesi’nde düzenlenen sinemaya vatandaşlar akın etti.   Kültür etkinlikleri kapsamında, eski günleri anımsatmak, sıcak yaz  akşamlarını canlı hale getirmek amacı ile 15 ayrı mahallede açık hava sineması etkinliği düzenlendi. Daha önce Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlik, Başkan Kadir Aydar’ın talimatı ile gezici sinema ile mahallelere taşındı. Yeni şehir yasası ile mahalle olan köylerde düzenlenen sinema etkinliği büyük ilgi görürken, ilki Doruk Mahallesi’nde düzenlenen açık hava sinemasında vatandaşlara Müslüm filmi izletildi. Köy kahvehanelerinde oturan vatandaşlar ile parklarda oturan kadınlar gösterilen filmi keyifle izlerken, belediye ekipleri tarafından çocuklara patlamış mısır ikram edildi.   BAŞKAN AYDAR, “ESKİ GÜNLERİN ÖZLEMİNİ YAD EDİYORUZ”   Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Eski günlerin özlemini duyan hemşerilerimize, bu güzel etkinliği düzenledik. Açık hava filmi ile aileler çocukları ile güzel vakit geçirecek, nostalji yaşamış olacaklar. Sosyal ve Kültürel etkinliklerimiz aralıksız devam edecek, hemşerilerimin huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.   Doruk mahallesi sakinleri, “Çok güzel bir düşünce, açık hava sineması ile ailemizle güzel vakit geçirdik. Belki aramızda ilk kez sinema görenler oldu, yaşlılarımız ise nostalji yaşamış oldu. Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a teşekkür ediyoruz” dediler.   Açık hava sinema gösterimi Kurtkulağı, Sarımazı, Hamdilli, Mustafabeyli, Birkent, Kösreli, Mercimek, Sağkaya, B. Mangıt mahallelerinde devam edeceği belirtildi.

 

Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen Yazlık Açık Hava Sineması etkinliği büyük ilgi gördü. İlki Doruk Mahallesi’nde düzenlenen sinemaya vatandaşlar akın etti.

 

Kültür etkinlikleri kapsamında, eski günleri anımsatmak, sıcak yaz  akşamlarını canlı hale getirmek amacı ile 15 ayrı mahallede açık hava sineması etkinliği düzenlendi. Daha önce Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlik, Başkan Kadir Aydar’ın talimatı ile gezici sinema ile mahallelere taşındı. Yeni şehir yasası ile mahalle olan köylerde düzenlenen sinema etkinliği büyük ilgi görürken, ilki Doruk Mahallesi’nde düzenlenen açık hava sinemasında vatandaşlara Müslüm filmi izletildi. Köy kahvehanelerinde oturan vatandaşlar ile parklarda oturan kadınlar gösterilen filmi keyifle izlerken, belediye ekipleri tarafından çocuklara patlamış mısır ikram edildi.

 

BAŞKAN AYDAR, “ESKİ GÜNLERİN ÖZLEMİNİ YAD EDİYORUZ”

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Eski günlerin özlemini duyan hemşerilerimize, bu güzel etkinliği düzenledik. Açık hava filmi ile aileler çocukları ile güzel vakit geçirecek, nostalji yaşamış olacaklar. Sosyal ve Kültürel etkinliklerimiz aralıksız devam edecek, hemşerilerimin huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Doruk mahallesi sakinleri, “Çok güzel bir düşünce, açık hava sineması ile ailemizle güzel vakit geçirdik. Belki aramızda ilk kez sinema görenler oldu, yaşlılarımız ise nostalji yaşamış oldu. Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Açık hava sinema gösterimi Kurtkulağı, Sarımazı, Hamdilli, Mustafabeyli, Birkent, Kösreli, Mercimek, Sağkaya, B. Mangıt mahallelerinde devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.