CEYHAN'DA ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 01.06.2020 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2854+ kez okundu.
 

CEYHAN'DA ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

  Ceyhan Belediyesi hafta sonu da asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Küçük Kırım Mahallesi’ndeki alt yapı çalışmaları biten sokaklarda asfalt çalışması yapan Ceyhan Belediyesi ekipleri 7 gün 24 saat esasıyla çalışarak uzun süredir atıl halde bulunan Şehit Recep Tentif, Gaspıralı İsmail ve Şehit Zeynel Atan Sokak’ta asfalt çalışmalarını tamamladı.   Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını bizzat yerinde takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem hem ekiplerin çalışmalarına hız kazandırıyor hem de ilçe halkının isteklerini dinliyor.   Küçük Kırım Mahallesi Şehit Recep Tentif, Gaspıralı İsmail ve Şehit Zeynel Atan Sokak’ta asfalt çalışmalarını bizzat takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ İlçemizin yıllardır ihmal edilmiş mahallerinin sorunlarının giderilmesi için dezavantajlı mahallelerimize hizmet önceliği tanımaya özen gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz alt yapı çalışmalarını tamamladı. Biz de Küçük Kırım mahallemizdeki ilk asfalt çalışmasını başlatıp 2 gün içinde Gaspıralı İsmail Sokak'taki çalışmamızı tamamladık.Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi Ceyhan’da asfaltsız yol ve alt yapısı tamamlanmamış mahalle kalmayacak” ifadelerini kullandı.

 

Ceyhan Belediyesi hafta sonu da asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Küçük Kırım Mahallesi’ndeki alt yapı çalışmaları biten sokaklarda asfalt çalışması yapan Ceyhan Belediyesi ekipleri 7 gün 24 saat esasıyla çalışarak uzun süredir atıl halde bulunan Şehit Recep Tentif, Gaspıralı İsmail ve Şehit Zeynel Atan Sokak’ta asfalt çalışmalarını tamamladı.

 

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını bizzat yerinde takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem hem ekiplerin çalışmalarına hız kazandırıyor hem de ilçe halkının isteklerini dinliyor.

 

Küçük Kırım Mahallesi Şehit Recep Tentif, Gaspıralı İsmail ve Şehit Zeynel Atan Sokak’ta asfalt çalışmalarını bizzat takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ İlçemizin yıllardır ihmal edilmiş mahallerinin sorunlarının giderilmesi için dezavantajlı mahallelerimize hizmet önceliği tanımaya özen gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz alt yapı çalışmalarını tamamladı. Biz de Küçük Kırım mahallemizdeki ilk asfalt çalışmasını başlatıp 2 gün içinde Gaspıralı İsmail Sokak'taki çalışmamızı tamamladık.Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi Ceyhan’da asfaltsız yol ve alt yapısı tamamlanmamış mahalle kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.