Ceyhan dev yatırımlara hazır

GÜNDEM 09.03.2019 - 15:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1663+ kez okundu.
 

Ceyhan dev yatırımlara hazır

  Sanayi bölgeleri ile Ceyhan Türkiye’nin gözdesi olacak   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi   On beş yıl belediye başkanlığı görevini üstlendiği Ceyhan’da Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın önümüzdeki yıllarda kurulacak organize sanayi bölgeleri ile ülke ekonomisine katkı sunacağını ve istihdam sorununa köklü bir çözüm olacağını ifade etti   CEYHAN’DAN CUMHUR İTTİFAKI’NA TAM DESTEK Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, on beş yıl belediye başkanlığı görevi ifa ettiği Ceyhan’da, Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak’ın da hazır bulunduğu buluşmaya Ceyhan’ın sivil toplum kuruluşları, sanayici ve iş adamları ile muhtarları yoğun ilgi gösterdi.   “İTTİFAKIMIZ MİLLİDİR, BEKAMIZ İÇİNDİR” Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak konuşmasında Cumhur İttifakı’nın Ceyhan’da ve Adana’nın diğer tüm ilçelerinde galip gelmesinin önemine değinirken MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “Bu ittifak siyasi kaygılarla, hesaplarla kurulmuş bir ittifak değil aziz Türk Milleti’nin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için oluşturulmuş, her yönüyle milli ve yerli bir ittifaktır.. Ceyhan’da yaşayan hemşerilerimiz bu ittifakın arkasındadır” dedi.   “CEYHAN’DAKİ YATIRIMLAR MARMARA’NIN %50’SİNE DENK GELECEK” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında Ceyhan’da uygulanacak projelerle ilgili bilgi vererek “İstanbul’dan İzmit’e giderken hangi yatırımlar varsa bunun aynısı Ceyhan’da da olacak. Yakın zamanda 5 milyar dolarlık yatırımı bu bölgeye alacağız. Kuracağımız gıda, tarım, kimya ihtisas ve sanayi bölgeleri ile Ceyhan’da istihdamla ilgili önemli bir sıkıntı kalmayacak. Serbest bölge ile düzenlemeler yapıldığında burası Marmara’daki yatırımın yüzde ellisine denk gelecek bir konumda olacak” dedi.   ESNAFLARI ZİYARET ETTİ Ceyhan’ı ve Adana’yı yatırımlarla güçlendireceklerini ifade eden Başkan Sözlü, ikinci beş yıllık hizmet sürecinde kentin ve bölgenin gelişip kalkınacağım belirtti. Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar buluşmasının ardından MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Sözlü, öğleden sonra Aşraklar Tarım tarafından düzenlenen yemek programına katılarak hemşerileri ile buluştu.

 

Sanayi bölgeleri ile Ceyhan Türkiye’nin gözdesi olacak

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi

 

On beş yıl belediye başkanlığı görevini üstlendiği Ceyhan’da Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın önümüzdeki yıllarda kurulacak organize sanayi bölgeleri ile ülke ekonomisine katkı sunacağını ve istihdam sorununa köklü bir çözüm olacağını ifade etti

 

CEYHAN’DAN CUMHUR İTTİFAKI’NA TAM DESTEK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, on beş yıl belediye başkanlığı görevi ifa ettiği Ceyhan’da, Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak’ın da hazır bulunduğu buluşmaya Ceyhan’ın sivil toplum kuruluşları, sanayici ve iş adamları ile muhtarları yoğun ilgi gösterdi.

 

“İTTİFAKIMIZ MİLLİDİR, BEKAMIZ İÇİNDİR”

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak konuşmasında Cumhur İttifakı’nın Ceyhan’da ve Adana’nın diğer tüm ilçelerinde galip gelmesinin önemine değinirken MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “Bu ittifak siyasi kaygılarla, hesaplarla kurulmuş bir ittifak değil aziz Türk Milleti’nin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için oluşturulmuş, her yönüyle milli ve yerli bir ittifaktır.. Ceyhan’da yaşayan hemşerilerimiz bu ittifakın arkasındadır” dedi.

 

“CEYHAN’DAKİ YATIRIMLAR MARMARA’NIN %50’SİNE DENK GELECEK”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında Ceyhan’da uygulanacak projelerle ilgili bilgi vererek “İstanbul’dan İzmit’e giderken hangi yatırımlar varsa bunun aynısı Ceyhan’da da olacak. Yakın zamanda 5 milyar dolarlık yatırımı bu bölgeye alacağız. Kuracağımız gıda, tarım, kimya ihtisas ve sanayi bölgeleri ile Ceyhan’da istihdamla ilgili önemli bir sıkıntı kalmayacak. Serbest bölge ile düzenlemeler yapıldığında burası Marmara’daki yatırımın yüzde ellisine denk gelecek bir konumda olacak” dedi.

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Ceyhan’ı ve Adana’yı yatırımlarla güçlendireceklerini ifade eden Başkan Sözlü, ikinci beş yıllık hizmet sürecinde kentin ve bölgenin gelişip kalkınacağım belirtti. Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar buluşmasının ardından MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Sözlü, öğleden sonra Aşraklar Tarım tarafından düzenlenen yemek programına katılarak hemşerileri ile buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.