CEYHAN TİCARET BORSASINDA EN ÇOK TESCİL YAPTIRAN ÜYELER ÖDÜLLENDİRİLDİ

TURİZM 09.12.2018 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2301+ kez okundu.
 

CEYHAN TİCARET BORSASINDA EN ÇOK TESCİL YAPTIRAN ÜYELER ÖDÜLLENDİRİLDİ

  Ceyhan Ticaret Borsası 2017 yılında en çok tescil ücreti ödeyen ilk 10 üyesini plaketle ödüllendirdi. Ödül törenine Borsa yönetim kurulu başkanı Mustafa Aydar ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı ve Meclis üyeleri, Ceyhan ticaret Odası Başkanı Şeref Can, CTO Meclis başkanı Kasım Önük,Ceyhan EKK başkanı İbrahim İkidağ,Ak Parti ilçe başkanı ve Belediye başkan aday,adayı Cemal Saim Çetenak,Ceyhan Şoförler odası başkanı Ünal Kurt ile birlikte STK başkanları katıldı Ceyhan Ticaret Borsası Meclis salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde bir konuşma yapan Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar konuşmasında şu an burada bulunmamızın sebebi borsamıza 2017 yılında en çok tescil ücreti ödeyen üyelerimize ödül vermek için bulunmaktayız diyen Aydar Sanayicilerimizin bu üstün gayetleri ve çabalarını tebrik ediyorum, ümit ve temennilerimiz odurki diğer tacir sanayicilerimizinde yalnız bölgemizde değil, ulusal ve uluslar arası alanlarda faaliyetlerinin artmasıdır ve temennimiz Artırılmasından yanayız dedi. Başkan Aydar konuşmasına şöyle devam etti Bizler Borsa olarak bundan böyle İlimizin, İlçelerimizin ve bölgemizin gelişimi, Üretim ve istihdam yaratmaya yönelik faaliyette bulunan firmalarımızın çalışmalarını yakinen takip etmek ve üzerimize düşen görevi yerine getirme noktasında gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz dedi. SANDIKÇI; BORSAMIZ YENİLİKÇİLERİ TAKİP ETMEKTEDİR. Başkan Aydar’ın konuşmasının ardında ‘CTB’ Ceyhan Ticaret borsası Meclis başkanı Ali Cem Sandıkçı ise konuşmasını şöyle yaptı. Borsamız Türkiye sıralamasında 27 sırada bulunmakta dadır ve bu yıl yapılan tescil artışından dolayı seneye daha üst sıralarda olması temenni ediyorum diyen Sandıkçı biz şu an aynı zamanda Akdeniz sıralamasında 4. Sıradayız ve borsamız akredite çalışmalarını’da yenilemiştir ve Borsamız ciddi bir şekilde Çiftçi ve Tüccarların sorunları ile çok yakından ilgilenmektedir ve çiftçilerimizin desteklemeleri ile ilgili tebliğlerin çıktığını ifade etti, EN ÇOK TESCİLE ÖDÜL Konuşmaların Ardından en çok tescil ücreti ödeyen üyelere ödülleri veridi. Toprak Mahsulleri ofisi adına Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can verirken , Dörtler tekstil tarım adına yine Ceyhan EKK Başkanı İbrahim İkidağ verirken Sanka Tarımsak Ltd,Şti adına ise AK Parti Milletvekili aday,adayı  Mehmet Akif Dostbil verdi,Toprak Tarım Ürünleri adına ise CTB Yönetim kurulu adına başkan yardımcısı Melih Çetin verdi, Arif Öykü tarım ürünleri şirketine Ceyhan Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ünal Kurt verirken,Ramazan Oğulları tarım ürünlerine AK Parti Ceyhan İlçe başkanı Cemal Saim Çetenak verdi, Telli tarım Ürünleri’ne Ceyhan Bakkallar ve bayiler odası başkanı Ahmet tontu verdi,Vitar tarım Hayvancılık ltd,şti’ne CTB Başkan yardımcısı Ferruh Aslan verirken Antınışık tarım ürünleri ltd şirketine ‘de CTO Meclis başkanı Kasım ödülü ödülünü verdi.  

 

Ceyhan Ticaret Borsası 2017 yılında en çok tescil ücreti ödeyen ilk 10 üyesini plaketle ödüllendirdi. Ödül törenine Borsa yönetim kurulu başkanı Mustafa Aydar ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı ve Meclis üyeleri, Ceyhan ticaret Odası Başkanı Şeref Can, CTO Meclis başkanı Kasım Önük,Ceyhan EKK başkanı İbrahim İkidağ,Ak Parti ilçe başkanı ve Belediye başkan aday,adayı Cemal Saim Çetenak,Ceyhan Şoförler odası başkanı Ünal Kurt ile birlikte STK başkanları katıldı
Ceyhan Ticaret Borsası Meclis salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde bir konuşma yapan Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar konuşmasında şu an burada bulunmamızın sebebi borsamıza 2017 yılında en çok tescil ücreti ödeyen üyelerimize ödül vermek için bulunmaktayız diyen Aydar Sanayicilerimizin bu üstün gayetleri ve çabalarını tebrik ediyorum, ümit ve temennilerimiz odurki diğer tacir sanayicilerimizinde yalnız bölgemizde değil, ulusal ve uluslar arası alanlarda faaliyetlerinin artmasıdır ve temennimiz Artırılmasından yanayız dedi.
Başkan Aydar konuşmasına şöyle devam etti Bizler Borsa olarak bundan böyle İlimizin, İlçelerimizin ve bölgemizin gelişimi, Üretim ve istihdam yaratmaya yönelik faaliyette bulunan firmalarımızın çalışmalarını yakinen takip etmek ve üzerimize düşen görevi yerine getirme noktasında gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz dedi.
SANDIKÇI; BORSAMIZ YENİLİKÇİLERİ TAKİP ETMEKTEDİR.
Başkan Aydar’ın konuşmasının ardında ‘CTB’ Ceyhan Ticaret borsası Meclis başkanı Ali Cem Sandıkçı ise konuşmasını şöyle yaptı. Borsamız Türkiye sıralamasında 27 sırada bulunmakta dadır ve bu yıl yapılan tescil artışından dolayı seneye daha üst sıralarda olması temenni ediyorum diyen Sandıkçı biz şu an aynı zamanda Akdeniz sıralamasında 4. Sıradayız ve borsamız akredite çalışmalarını’da yenilemiştir ve Borsamız ciddi bir şekilde Çiftçi ve Tüccarların sorunları ile çok yakından ilgilenmektedir ve çiftçilerimizin desteklemeleri ile ilgili tebliğlerin çıktığını ifade etti,
EN ÇOK TESCİLE ÖDÜL
Konuşmaların Ardından en çok tescil ücreti ödeyen üyelere ödülleri veridi. Toprak Mahsulleri ofisi adına Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can verirken , Dörtler tekstil tarım adına yine Ceyhan EKK Başkanı İbrahim İkidağ verirken Sanka Tarımsak Ltd,Şti adına ise AK Parti Milletvekili aday,adayı  Mehmet Akif Dostbil verdi,Toprak Tarım Ürünleri adına ise CTB Yönetim kurulu adına başkan yardımcısı Melih Çetin verdi, Arif Öykü tarım ürünleri şirketine Ceyhan Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ünal Kurt verirken,Ramazan Oğulları tarım ürünlerine AK Parti Ceyhan İlçe başkanı Cemal Saim Çetenak verdi, Telli tarım Ürünleri’ne Ceyhan Bakkallar ve bayiler odası başkanı Ahmet tontu verdi,Vitar tarım Hayvancılık ltd,şti’ne CTB Başkan yardımcısı Ferruh Aslan verirken Antınışık tarım ürünleri ltd şirketine ‘de CTO Meclis başkanı Kasım ödülü ödülünü verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.