Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can öncülüğündeki CTO Heyeti Ceyhan Kaymakamlığı görevine yeni atanan Dr. Bayram Yılmaz’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

SPOR 21.09.2018 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2290+ kez okundu.
 

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can öncülüğündeki CTO Heyeti Ceyhan Kaymakamlığı görevine yeni atanan Dr. Bayram Yılmaz’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can öncülüğündeki CTO Heyeti Ceyhan Kaymakamlığı görevine yeni atanan Dr. Bayram Yılmaz’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesine istinaden ilçemize atanan Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Şeref Can’a; CTO Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri Asaf İlkkan Telli, Ahmet Gümüş, Meclis Üyeleri M. Ünsal Basmacı, Adnan Aksu, Halil Şahin, Mahmut Şahin, A.Rasim Yıldırım, Veli Köksal, Ufuk Mazı, Cumali Kalkan ve CTO Genel Sekreteri Zafer Öz eşlik etti. Ziyarette Başkan Şeref Can ve beraberindeki heyet Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz’a hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette Başkan Can ve CTO Yöneticileri, kaymakam ile Ceyhan ekonomisi, Ceyhan ekonomisinde CTO’nun rolü hakkında istişarede bulundular. Başkan Can ekonominin yanı sıra Ceyhan için istihdam oranını arttıracak olan Türkiye’nin 288. OSB’si olan Ceyhan OSB çalışmalarını ve göreve geldikleri ilk günden bu yana her platformda dile getirdikleri ve çalışmalarına başlanılan Deniz Ticaret Odası, Ceyhan Kömürcüler OSB hakkında bilgiler verdi.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can öncülüğündeki CTO Heyeti Ceyhan Kaymakamlığı görevine yeni atanan Dr. Bayram Yılmaz’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesine istinaden ilçemize atanan Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Şeref Can’a; CTO Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri Asaf İlkkan Telli, Ahmet Gümüş, Meclis Üyeleri M. Ünsal Basmacı, Adnan Aksu, Halil Şahin, Mahmut Şahin, A.Rasim Yıldırım, Veli Köksal, Ufuk Mazı, Cumali Kalkan ve CTO Genel Sekreteri Zafer Öz eşlik etti.

Ziyarette Başkan Şeref Can ve beraberindeki heyet Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz’a hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette Başkan Can ve CTO Yöneticileri, kaymakam ile Ceyhan ekonomisi, Ceyhan ekonomisinde CTO’nun rolü hakkında istişarede bulundular.

Başkan Can ekonominin yanı sıra Ceyhan için istihdam oranını arttıracak olan Türkiye’nin 288. OSB’si olan Ceyhan OSB çalışmalarını ve göreve geldikleri ilk günden bu yana her platformda dile getirdikleri ve çalışmalarına başlanılan Deniz Ticaret Odası, Ceyhan Kömürcüler OSB hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.