Cezaevi, Büyükşehir Belediyesi’nden otobüs kiraladı!

GÜNDEM 11.07.2018 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2216+ kez okundu.
 

Cezaevi, Büyükşehir Belediyesi’nden otobüs kiraladı!

  Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Büyükşehir Belediyesi’nden iki adet otobüs kiraladı.  İKİ OTOBÜS GİDİYOR  Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Murat Cevheri Güven başkanlığında bir araya geldi. 15 maddelik gündemle toplanan Meclis’te komisyonlardan gelen gündemler kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde yer alan “Büyükşehir demirbaşlarından 01 GV…plakalı iki aracın Adana F Tipi Yüksek Güverlikli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’na kiraya verilmesi için belediye encümenine yetki verilmesine ait teklif” kabul edildi.  60 YENİ OTOBÜS ALINMIŞTI  Bu gündem maddesi görüşülmeden önce Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Kaşif Barut Meclis üyelerine bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Adana’da üretim yapan TemSa’dan 28 milyon TL ödeyip 60 adet otobüs almıştı.

 

Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Büyükşehir Belediyesi’nden iki adet otobüs kiraladı. 
İKİ OTOBÜS GİDİYOR 
Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Murat Cevheri Güven başkanlığında bir araya geldi. 15 maddelik gündemle toplanan Meclis’te komisyonlardan gelen gündemler kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde yer alan “Büyükşehir demirbaşlarından 01 GV…plakalı iki aracın Adana F Tipi Yüksek Güverlikli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’na kiraya verilmesi için belediye encümenine yetki verilmesine ait teklif” kabul edildi. 
60 YENİ OTOBÜS ALINMIŞTI 
Bu gündem maddesi görüşülmeden önce Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Kaşif Barut Meclis üyelerine bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Adana’da üretim yapan TemSa’dan 28 milyon TL ödeyip 60 adet otobüs almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.