CHP ÇUKUROVA’DA BÜYÜK SKANDAL!

GÜNDEM 01.04.2018 - 15:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2302+ kez okundu.
 

CHP ÇUKUROVA’DA BÜYÜK SKANDAL!

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adana’da tarihinde görülmemiş entrikalara ve operasyonlara bulaştırıldı. ŞİKÂYET ÜSTÜNE ŞİKÂYET İddialara göre, CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i kendi partilileri Adana Valiliği, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Kamu İhale Kurumu’na şikâyet etti. Şikâyeti ise Çukurova İlçe Örgütü’ndeki bazı parti yöneticilerinin yaptığı iddia edildi. Ortaya çıkan belgelerde; Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık İletişim Merkezi’nin bilgilendirildiği görüldü.  İHBAR YAĞDIRDILAR Kendine kumpas kurulması, bazı partililerin muhbir gibi hareket edip ihbar yağdırması skandalının ortaya çıkması üzerine Başkan Soner Çetin, İl Başkanı Ayhan Barut ve Disiplin Kurulu Başkanı Ramazan Atikaslan ile birlikte ilçe örgütüne gitti. Bir ilçe yöneticisi ise belgelerin çıkışının ilçeye ait bilgisayardan alınmadığını söyledi.      ÇAYCI BİLGİSAYARI AÇINCA  Sızan bilgi ve iddialara göre, sabah partiye gelen çaycı Recep Argun, bir bilgisayarı açtı. Bilgisayarın açılmasıyla birlikte yazıcıdan peş peşe Soner Çetin hakkında ihbar ve şikâyet dilekçileri çıktı. Çaycı Recep Argun bunun üzerine İl Başkanı Ayhan Barut’u arayıp bilgi verdi.  BARUT, ÇETİN VE ATİKASLAN PARTİYE GİTTİ Barut, Argun’dan WhatsApp üzerinden belgeleri kendine yollamasını istedi ama hiç bir işlem yapılmadı. Başkan Çetin olayı duyunca İl Başkanı Barut’u aradı. Geçtiğimiz Çarşamba günü İl Başkanı Barut, Belediye Başkanı Soner Çetin ve Disiplin Kurulu Başkanı Ramazan Atikaslan ilçe binasına gelerek olayı araştırdı.   ÇAYCIYI SUÇLADILAR AMA…. Bir ilçe yöneticisi, “Bizim bilgisayarın kâğıtları bunun gibi değil. Belge çıkışı bu bilgisayardan alınmadı” dese de çaycı Recep Argun, bilgisayarı açtığı anda otomatik olarak belge çıkışı olduğunu söyledi. Bazı partililer çaycı Argun’u suçladı ama onun belgelerin profesyonelce hazırlayamayacağı belirtilince gözler başka isimlere çevrildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adana’da tarihinde görülmemiş entrikalara ve operasyonlara bulaştırıldı.
ŞİKÂYET ÜSTÜNE ŞİKÂYET
İddialara göre, CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i kendi partilileri Adana Valiliği, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Kamu İhale Kurumu’na şikâyet etti. Şikâyeti ise Çukurova İlçe Örgütü’ndeki bazı parti yöneticilerinin yaptığı iddia edildi. Ortaya çıkan belgelerde; Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık İletişim Merkezi’nin bilgilendirildiği görüldü. 
İHBAR YAĞDIRDILAR
Kendine kumpas kurulması, bazı partililerin muhbir gibi hareket edip ihbar yağdırması skandalının ortaya çıkması üzerine Başkan Soner Çetin, İl Başkanı Ayhan Barut ve Disiplin Kurulu Başkanı Ramazan Atikaslan ile birlikte ilçe örgütüne gitti. Bir ilçe yöneticisi ise belgelerin çıkışının ilçeye ait bilgisayardan alınmadığını söyledi.     
ÇAYCI BİLGİSAYARI AÇINCA 
Sızan bilgi ve iddialara göre, sabah partiye gelen çaycı Recep Argun, bir bilgisayarı açtı. Bilgisayarın açılmasıyla birlikte yazıcıdan peş peşe Soner Çetin hakkında ihbar ve şikâyet dilekçileri çıktı. Çaycı Recep Argun bunun üzerine İl Başkanı Ayhan Barut’u arayıp bilgi verdi. 
BARUT, ÇETİN VE ATİKASLAN PARTİYE GİTTİ
Barut, Argun’dan WhatsApp üzerinden belgeleri kendine yollamasını istedi ama hiç bir işlem yapılmadı. Başkan Çetin olayı duyunca İl Başkanı Barut’u aradı. Geçtiğimiz Çarşamba günü İl Başkanı Barut, Belediye Başkanı Soner Çetin ve Disiplin Kurulu Başkanı Ramazan Atikaslan ilçe binasına gelerek olayı araştırdı.  
ÇAYCIYI SUÇLADILAR AMA….
Bir ilçe yöneticisi, “Bizim bilgisayarın kâğıtları bunun gibi değil. Belge çıkışı bu bilgisayardan alınmadı” dese de çaycı Recep Argun, bilgisayarı açtığı anda otomatik olarak belge çıkışı olduğunu söyledi. Bazı partililer çaycı Argun’u suçladı ama onun belgelerin profesyonelce hazırlayamayacağı belirtilince gözler başka isimlere çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.