“CHP’de değişim şart olmuştur”

SİYASET 17.07.2018 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2157+ kez okundu.
 

“CHP’de değişim şart olmuştur”

23. Dönem CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, 10 kez seçime girip, hepsinde yenilen bir yönetimin başarısızlığı kabul etmesi gerektiğini söyledi.
  “HER SEÇİMDE YENİLGİ VAR” 24 Haziran seçimleri sonrasında rejimin değişitiğini, parlamenter demokratik sistemin sona erdiğini söyleyen Güvel, “ Peki CHP olarak ne yapmalı? Seçimi kaybettik ama hala başarılı olduğunu idia edip kalmak lazım yoksa ‘bu işi başka arkadaşlar yapsın’ demek mi lazım? 10 kez seçime girip hepsinde yenilmişsiniz. Bunun için mutlaka kurultaya gidip hesaplaşmak lazım” dedi.  “ONUN, BUNUN ADAMLIĞI…” Sokaktaki sağduyulu insanların da artık CHP’de değişim talep ettiğini belirten Hulusi Güvel, “Sadece genel başkan değişimiyle bu iş olmaz. Örgüt yapısı değişmeli, üye kaydı sil baştan yapılmalı. Bir zihniyet değişimi gerçekleştirilmeli. CHP’de artık onun bunun adamlığı değil, partinin adamı önemli görevlerde olmalı. CHP’de değişim olmadığı sürece başarı şansı olmayacağı ortada” diye konuştu.  “ÜLKEMİZ VE PARTİMİZ İÇİN İSTİYORUZ” Cumhurbaşkanı adayları Muharrem ince’nin meydanlara inmesiyle ülkede bir umut doğduğunu da kaydeden Güvel, “ Bu ülkeyi kuran, devrim yapan ve neredeyse 100 yaşına gelmiş bir partiyiz ama 16 yıllık bir parti tarafından yönetiliyoruz. İnce’nin adaylığı ile doğan bir umut var. Bundan sonra bu umudu büyütme zamanıdır. Kişilerin koltuğu için değil, ülkemiz ve partimiz için değişim istiyoruz” dedi.  FOTO: Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel, “Adana’daki kurultay delgesi arkadaşlarımızın ülkelerini de, partilerini de çok sevdiklerini biliyorum. Sağduyulu davranacaklarına inanıyorum” dedi.
23. Dönem CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, 10 kez seçime girip, hepsinde yenilen bir yönetimin başarısızlığı kabul etmesi gerektiğini söyledi.

 


“HER SEÇİMDE YENİLGİ VAR”
24 Haziran seçimleri sonrasında rejimin değişitiğini, parlamenter demokratik sistemin sona erdiğini söyleyen Güvel, “ Peki CHP olarak ne yapmalı? Seçimi kaybettik ama hala başarılı olduğunu idia edip kalmak lazım yoksa ‘bu işi başka arkadaşlar yapsın’ demek mi lazım? 10 kez seçime girip hepsinde yenilmişsiniz. Bunun için mutlaka kurultaya gidip hesaplaşmak lazım” dedi. 
“ONUN, BUNUN ADAMLIĞI…”
Sokaktaki sağduyulu insanların da artık CHP’de değişim talep ettiğini belirten Hulusi Güvel, “Sadece genel başkan değişimiyle bu iş olmaz. Örgüt yapısı değişmeli, üye kaydı sil baştan yapılmalı. Bir zihniyet değişimi gerçekleştirilmeli. CHP’de artık onun bunun adamlığı değil, partinin adamı önemli görevlerde olmalı. CHP’de değişim olmadığı sürece başarı şansı olmayacağı ortada” diye konuştu. 
“ÜLKEMİZ VE PARTİMİZ İÇİN İSTİYORUZ”
Cumhurbaşkanı adayları Muharrem ince’nin meydanlara inmesiyle ülkede bir umut doğduğunu da kaydeden Güvel, “ Bu ülkeyi kuran, devrim yapan ve neredeyse 100 yaşına gelmiş bir partiyiz ama 16 yıllık bir parti tarafından yönetiliyoruz. İnce’nin adaylığı ile doğan bir umut var. Bundan sonra bu umudu büyütme zamanıdır. Kişilerin koltuğu için değil, ülkemiz ve partimiz için değişim istiyoruz” dedi. 

FOTO: Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel, “Adana’daki kurultay delgesi arkadaşlarımızın ülkelerini de, partilerini de çok sevdiklerini biliyorum. Sağduyulu davranacaklarına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.