CHP'de toplanan imza sayısı 526! Muhalifler yeterli imza için gün verdi

SİYASET 19.07.2018 - 08:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1667+ kez okundu.
 

CHP'de toplanan imza sayısı 526! Muhalifler yeterli imza için gün verdi

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplayan muhaliflerden son duruma ilişkin açıklama geldi. CHP PM Üyesi Gaye Usluer, noter tasdikli imza sayısının dün 17:00 itibariyle 526 olduğunu söyledi. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise, 'Hafta sonuna kadar yeteri kadar sayı toplanacaktır' ifadelerini kullandı. Açıklama sırasında 5 delegenin daha imza verdiği ve imza sayısının 526'ya ulaştığı belirtildi. Yeterli sayıya ulaşılabilmesi için 108 delegenin daha imzası gerekiyor. CHP'den muhaliflerden olağanüstü kurultay için toplanan imza sayısına ilişkin yeni açıklama geldi. Tüzün, 'Delegelerimiz özgür iradeleriyle notere gitti. CHP’de değişim kurultayı için 3 günde toplanan imza sayısı 521’e ulaştı. Hafta sonuna kadar yeteri kadar sayı toplanacaktır.' dedi. BUGÜN İTİBARİYLE 526 İMZAParti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer ise, 'Dün saat 17.00 itibariyle bu sabahki verileri katmaksızın noter tasdikli imza sayısını paylaşıyorum: Tam 521 delegemiz dün saat 17.00 itibariyle olağanüstü kurultay taleplerini bizimle paylaştılar. ' dedi. Yaşar Tüzün, bugün itibariyle 521+ 5 kişi olarak 526 imzaya ulaşıldığını açıkladı. KAÇ İMZA GEREKİYOR? CHP'de olağanüstü seçimli kurultay yapılabilmesi için, delegelerin yarısının imza vermesi gerekiyor. Eğer muhalifler 634 imza toplayabilirse, genel merkezin 45 gün içerisinde kurultayı toplaması gerekiyor. Ancak parti yönetimi, muhaliflerin yeterli imzayı toplayamayacağı görüşünde.

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplayan muhaliflerden son duruma ilişkin açıklama geldi. CHP PM Üyesi Gaye Usluer, noter tasdikli imza sayısının dün 17:00 itibariyle 526 olduğunu söyledi. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise, 'Hafta sonuna kadar yeteri kadar sayı toplanacaktır' ifadelerini kullandı. Açıklama sırasında 5 delegenin daha imza verdiği ve imza sayısının 526'ya ulaştığı belirtildi. Yeterli sayıya ulaşılabilmesi için 108 delegenin daha imzası gerekiyor.

CHP'den muhaliflerden olağanüstü kurultay için toplanan imza sayısına ilişkin yeni açıklama geldi.

Tüzün, 'Delegelerimiz özgür iradeleriyle notere gitti. CHP’de değişim kurultayı için 3 günde toplanan imza sayısı 521’e ulaştı. Hafta sonuna kadar yeteri kadar sayı toplanacaktır.' dedi.


BUGÜN İTİBARİYLE 526 İMZAParti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer ise, 'Dün saat 17.00 itibariyle bu sabahki verileri katmaksızın noter tasdikli imza sayısını paylaşıyorum: Tam 521 delegemiz dün saat 17.00 itibariyle olağanüstü kurultay taleplerini bizimle paylaştılar. ' dedi.


Yaşar Tüzün, bugün itibariyle 521+ 5 kişi olarak 526 imzaya ulaşıldığını açıkladı.

KAÇ İMZA GEREKİYOR?

CHP'de olağanüstü seçimli kurultay yapılabilmesi için, delegelerin yarısının imza vermesi gerekiyor. Eğer muhalifler 634 imza toplayabilirse, genel merkezin 45 gün içerisinde kurultayı toplaması gerekiyor. Ancak parti yönetimi, muhaliflerin yeterli imzayı toplayamayacağı görüşünde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.