CHP’den Sarıçam Platformu’na destek

GÜNDEM 12.01.2018 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1966+ kez okundu.
 

CHP’den Sarıçam Platformu’na destek

  Sarıçam Platformu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u ziyaret ederek, Sarıçam’ın sorunlarını içeren bir dosya sundu. Platformun Sarıçam’ın gelişmesi noktasında 32 inşaat firması tarafından kurulduğunu söyleyen Platform Sözcüsü Cansu Güneşer, amaçlarının kamu ve özel sektör hizmetlerinin bir an önce bölgeye getirilmesi ve bölgenin tanıtımı olduğunu belirtti. Platform ve Sarıçam’ın tanıtımıyla ilgili kolları sıvadıklarını ifade eden Güneşer, yazılı basın ve sosyal medyada reklam çalışmalarının başladığını dile getirdi. Bölge ile ilgili olumsuz algıyı kırmak istediklerini vurgulayan Güneşer, “Sarıçam, 5 yıl içerisinde 250 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Bu noktada bizler kamu ve özel sektör yatırımlarının bir an önce bölgeye getirilebilmesi için kollarımızı sıvayarak bir birliktelik oluşturduk. Bu noktada siyasi partilerden de beklentilerimiz var. CHP’nin Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde bir grubu var. CHP grubundan Sarıçam’ın geleceği noktasında destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Ayhan Barut da, parti olarak Sarıçam’da zayıf olmalarına rağmen bölgeyi çok önemsediklerini dile getirdi. Sarıçam'ın Çukurova gibi gelişmeye açık bir ilçe olduğunun altını çizen Başkan Barut, “Adana’da kentin sağlıklı büyüyebileceği tek yön Sarıçam bölgesi. İlerleyen zamanlarda nüfus anlamında da büyüyecek. Bir ziraatçi olarak verimli tarım alanlarının ziyan edilmemesi için kentin Sarıçam tarafında kurulmasını destekliyorum. Biz parti olarak her konuda destekçiniziz. CHP’yi de önümüzdeki dönemde o bölgede var edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

 

Sarıçam Platformu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u ziyaret ederek, Sarıçam’ın sorunlarını içeren bir dosya sundu.

Platformun Sarıçam’ın gelişmesi noktasında 32 inşaat firması tarafından kurulduğunu söyleyen Platform Sözcüsü Cansu Güneşer, amaçlarının kamu ve özel sektör hizmetlerinin bir an önce bölgeye getirilmesi ve bölgenin tanıtımı olduğunu belirtti. Platform ve Sarıçam’ın tanıtımıyla ilgili kolları sıvadıklarını ifade eden Güneşer, yazılı basın ve sosyal medyada reklam çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Bölge ile ilgili olumsuz algıyı kırmak istediklerini vurgulayan Güneşer, “Sarıçam, 5 yıl içerisinde 250 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Bu noktada bizler kamu ve özel sektör yatırımlarının bir an önce bölgeye getirilebilmesi için kollarımızı sıvayarak bir birliktelik oluşturduk. Bu noktada siyasi partilerden de beklentilerimiz var. CHP’nin Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde bir grubu var. CHP grubundan Sarıçam’ın geleceği noktasında destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Ayhan Barut da, parti olarak Sarıçam’da zayıf olmalarına rağmen bölgeyi çok önemsediklerini dile getirdi. Sarıçam'ın Çukurova gibi gelişmeye açık bir ilçe olduğunun altını çizen Başkan Barut, “Adana’da kentin sağlıklı büyüyebileceği tek yön Sarıçam bölgesi. İlerleyen zamanlarda nüfus anlamında da büyüyecek. Bir ziraatçi olarak verimli tarım alanlarının ziyan edilmemesi için kentin Sarıçam tarafında kurulmasını destekliyorum. Biz parti olarak her konuda destekçiniziz. CHP’yi de önümüzdeki dönemde o bölgede var edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.