CHP gençliği biat etmedi

GÜNDEM 04.12.2017 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1567+ kez okundu.
 

CHP gençliği biat etmedi

CHP’nin tüm örgütlerine müdahale ettiği öne sürülen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Sarıçam’da desteklediği aday kaybetti. 22 OY FARKLA SEÇİMİ KAZANDI İddialara göre, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve Karalar’ın açık destek verdiği Aykut Doğan 30 oy alırken Miraç Gurur Kaplan ise 52 oyla seçimi kazandı.   SEÇİM BİTTİ, BAŞKAN GİTTİ Seçim sonuçlarına canı sıkılan Celal Güven’in ise tek kelime konuşmadan, yapıcı bir mesaj dahi vermeden salonu terk ettiği öğrenildi.  AÇIK DESTEĞE RAĞMEN 19 FARK Karalar’ın Seyhan Gençlik Kolu adayı Süleyman Bengül ise 367, Sırrı Dağlık 347 oy aldı. Karalar’ın tüm desteğine rağmen Bengül sadece 19 oy farkla seçimi kazanabildi

CHP’nin tüm örgütlerine müdahale ettiği öne sürülen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Sarıçam’da desteklediği aday kaybetti.

22 OY FARKLA SEÇİMİ KAZANDI
İddialara göre, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve Karalar’ın açık destek verdiği Aykut Doğan 30 oy alırken Miraç Gurur Kaplan ise 52 oyla seçimi kazandı.  
SEÇİM BİTTİ, BAŞKAN GİTTİ
Seçim sonuçlarına canı sıkılan Celal Güven’in ise tek kelime konuşmadan, yapıcı bir mesaj dahi vermeden salonu terk ettiği öğrenildi. 
AÇIK DESTEĞE RAĞMEN 19 FARK
Karalar’ın Seyhan Gençlik Kolu adayı Süleyman Bengül ise 367, Sırrı Dağlık 347 oy aldı. Karalar’ın tüm desteğine rağmen Bengül sadece 19 oy farkla seçimi kazanabildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.