CHP İl Spor Kurulu toplandı

09.09.2019 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1466+ kez okundu.
 

CHP İl Spor Kurulu toplandı

    ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Spor Kurulu geniş katılımla gerçekleştirildi.   Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ve CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi'nin de katıldığı Spor Kurulu Adana Toplantısının Divan Başkanlığını Salih Kurumlu (Spor Kurulu Başkan Vekili), Divan Başkan Yardımcılıklarını Dr. Ergül Halisçelik (Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd.), Caner Aydar (Spordan Sorumlu CHP Adana İl Başkan Yardımcısı), Yasemin Yılmaz (Adana İl Kadın Kolları Başkanı), Güven Özdemir (CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı), Ergüder Uzun (CHP Spor Kurulu Yöneticisi) ve Dr. İsmail Güneş (Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı) yaptı. Cemal Kaman (Spor Kurulu Sekreteri) da Divan Yazman Üyeliğine seçildi.   Toplantıya Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yuşa Davarcı, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Arslan, Çukurova Belediyesi Spor Müdürü Ergin Ulun olmak üzere STK'lar, amatör kulüp yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.   Hemen her ilde geniş kitlelerle yapılan toplantının Adana ayağında sportif faaliyetlerin önemi, neler yapılabileceği, 2020 Olimpiyatları, yerel yönetimlerin sportif çalışmaları hakkında görüşler aktarılırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Spor Bildirgesi de katılımcılarla paylaşıldı.

 

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Spor Kurulu geniş katılımla gerçekleştirildi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ve CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi'nin de katıldığı Spor Kurulu Adana Toplantısının Divan Başkanlığını Salih Kurumlu (Spor Kurulu Başkan Vekili), Divan Başkan Yardımcılıklarını Dr. Ergül Halisçelik (Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd.), Caner Aydar (Spordan Sorumlu CHP Adana İl Başkan Yardımcısı), Yasemin Yılmaz (Adana İl Kadın Kolları Başkanı), Güven Özdemir (CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı), Ergüder Uzun (CHP Spor Kurulu Yöneticisi) ve Dr. İsmail Güneş (Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı) yaptı. Cemal Kaman (Spor Kurulu Sekreteri) da Divan Yazman Üyeliğine seçildi.

 

Toplantıya Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yuşa Davarcı, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Arslan, Çukurova Belediyesi Spor Müdürü Ergin Ulun olmak üzere STK'lar, amatör kulüp yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Hemen her ilde geniş kitlelerle yapılan toplantının Adana ayağında sportif faaliyetlerin önemi, neler yapılabileceği, 2020 Olimpiyatları, yerel yönetimlerin sportif çalışmaları hakkında görüşler aktarılırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Spor Bildirgesi de katılımcılarla paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.