CHP’Lİ BAŞKAN KARALAR’IN DAYAK GÖRÜNTÜLERİ!

GÜNDEM 30.10.2018 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2186+ kez okundu.
 

CHP’Lİ BAŞKAN KARALAR’IN DAYAK GÖRÜNTÜLERİ!

Seyhan Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar’ın kendi partilisinin boğazını sıkıp yumruk attığı görüntüler ortaya çıktı.
BÖLGE TOPLANTISINDA SALDIRMIŞTI CHP’nin Adana’da 7 ilin katılımıyla gerçekleştirilen Bölge Toplantısı’na katılmak için otele gelen Abdullah Bozkurt adlı bir partili, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yumruklu saldırısına uğramıştı.   KARALAR VE YANINDAKİLER SALDIRIYOR Başkanın büyük tepki alan saldırganlığı sosyal medya üzerinden bazı yandaşları tarafından yalanlanmıştı. Gazetemiz, o skandal görüntülere ulaştı. Görüntülerde, Zeydan Karalar ve yanında bulunanlar bir kişinin üzerine saldırıyor.   OLAYI YARGIYA TAŞIDI  Adana'da lüks bir otelde düzenlenen Osmaniye, Mersin, Hatay, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerini kapsayan "Bölge Toplantısı"na katılan 57 yaşındaki Abdullah Bozkurt, burada saldırıya uğramış ve olayı da yargıya taşımıştı.  SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU Saldırıya uğrayan Bozkurt, “Otelin x ray cihazından geçtikten sonra bana yumrukla vurulmaya başlandı. Baktığımda Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın vurduğunu gördüm” diyerek suç duyurusunda bulunmuş ve darp raporu almıştı. GERÇEK GAZETECİLİK ÖRNEĞİ  Bozkurt, zorla dışarı çıkarıldığını, saldırının dışarıda devam ettiğini, Karalar’ın adamlarının kendisini daha sonra zorla otelin dışına attığını söylemişti. İşte Egemen o rezaletin görüntülerine ulaştı ve gerçek gazetecilik örneğini bir kez daha sergiledi.
Seyhan Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar’ın kendi partilisinin boğazını sıkıp yumruk attığı görüntüler ortaya çıktı.

BÖLGE TOPLANTISINDA SALDIRMIŞTI
CHP’nin Adana’da 7 ilin katılımıyla gerçekleştirilen Bölge Toplantısı’na katılmak için otele gelen Abdullah Bozkurt adlı bir partili, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yumruklu saldırısına uğramıştı. 
 KARALAR VE YANINDAKİLER SALDIRIYOR
Başkanın büyük tepki alan saldırganlığı sosyal medya üzerinden bazı yandaşları tarafından yalanlanmıştı. Gazetemiz, o skandal görüntülere ulaştı. Görüntülerde, Zeydan Karalar ve yanında bulunanlar bir kişinin üzerine saldırıyor.  
OLAYI YARGIYA TAŞIDI 
Adana'da lüks bir otelde düzenlenen Osmaniye, Mersin, Hatay, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerini kapsayan "Bölge Toplantısı"na katılan 57 yaşındaki Abdullah Bozkurt, burada saldırıya uğramış ve olayı da yargıya taşımıştı. 
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU
Saldırıya uğrayan Bozkurt, “Otelin x ray cihazından geçtikten sonra bana yumrukla vurulmaya başlandı. Baktığımda Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın vurduğunu gördüm” diyerek suç duyurusunda bulunmuş ve darp raporu almıştı.
GERÇEK GAZETECİLİK ÖRNEĞİ 
Bozkurt, zorla dışarı çıkarıldığını, saldırının dışarıda devam ettiğini, Karalar’ın adamlarının kendisini daha sonra zorla otelin dışına attığını söylemişti. İşte Egemen o rezaletin görüntülerine ulaştı ve gerçek gazetecilik örneğini bir kez daha sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.