CHP'li milletvekilleri Çankırı'yı boş bırakmıyor

GÜNDEM 07.02.2020 - 16:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2246+ kez okundu.
 

CHP'li milletvekilleri Çankırı'yı boş bırakmıyor

ÇANKIRI - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Çankırı sorumlusu olarak görevlendirilen ve Adana Milletvekili Ayhan Barut'un da yer aldığı CHP heyeti, son 4 ayda 3'üncü kez Çankırı'ya çıkarma yaptı. İKTİDAR İÇİN DESTEK İSTEDİLER Muhtarlardan demokratik kitle örgütlerine, meslek odalarından üretici örgütlerine, esnaf temsilcilerinden toplumun tüm kesimlerine dek herkesle görüşen CHP'li milletvekilleri, AKP'nin çıkmaza sürüklediği Türkiye'nin acilen CHP iktidarına ihtiyaç duyduğunu söyleyip görüştükleri kişilerden destek istedi. SON 4 AYDA 3 KEZ GELDİLER CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Çankırı sorumlusu olarak görevlendirilen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ile Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, son 4 ayda 3'üncü kez Çankırı'ya geldi. Çankırı'nın sorunlarını yerinde incelemelerde bulunup tespit etmek ve partinin çözüm önerilerini paylaşmak üzere kente gelen CHP heyeti, gün boyu çeşitli temaslarda bulunup görüşmeler gerçekleştirdi. ÖNCE MUHTARLARLA BULUŞTULAR Çankırı'da halkın nabzını tutmak, sorunları tespit edip çözüm önerilerini paylaşmak, ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal durumun güncel olarak takibi için görevlendirilen CHP'li milletvekilleri, CHP Çankırı İl Başkanı İlhan Tekin ile birlikte ilk olarak kentin muhtarlarıyla bir araya geldi. Çankırı Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla buluşan CHP heyetindekiler, bölgenin ve muhtarların sorunlarını not alıp çözüm konusunda neler yapabileceklerini konuştu. ÇANKIRI'YI ADIM ADIM GEZDİLER Muhtarlarla buluşmanın ardından kentteki esnaf ve yurttaşlarla görüşmeler yapan CHP Heyeti, kentin önemli kanaat önderleri ve yerel basın kuruluşu temsilcileriyle de buluştu. Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten başta olmak üzere bir çok isimle temas kurup görüşmeler yapan CHP Heyeti, Şabanözü ilçesine de geçerek Organize Sanayi Bölgesi'nde inceleme yaparak yetkililerle görüş alışverişinde bulundu. "AYNI ZAMANDA ÇANKIRI MİLLETVEKİLLERİYİZ" Kentte yaptıkları incelemeler ve görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP'li milletvekilleri, şunları kaydetti: "Bu son dört ayda Çankırı'ya üçüncü gelişimiz oldu. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Çankırı'da da çok ciddi sorunlar var. Esnafından üreticisine, muhtarından iş dünyasına herkes kan ağlıyor. Biz sorunları yakından takip ediyor, çözüm için neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Çankırı sorunlarına çözüm bekliyor. Kentimiz yatırım, istihdam ve üretime destek istiyor. Tespit ettiğimiz sorunları Meclis gündemine taşıyacağız ve çözümü için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Kan ağlayan halkımızın bir nebze yüzünü güldürmek için aynı zamanda Çankırı milletvekili olarak bizler, durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz."  



ÇANKIRI - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Çankırı sorumlusu olarak görevlendirilen ve Adana Milletvekili Ayhan Barut'un da yer aldığı CHP heyeti, son 4 ayda 3'üncü kez Çankırı'ya çıkarma yaptı.

İKTİDAR İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Muhtarlardan demokratik kitle örgütlerine, meslek odalarından üretici örgütlerine, esnaf temsilcilerinden toplumun tüm kesimlerine dek herkesle görüşen CHP'li milletvekilleri, AKP'nin çıkmaza sürüklediği Türkiye'nin acilen CHP iktidarına ihtiyaç duyduğunu söyleyip görüştükleri kişilerden destek istedi.

SON 4 AYDA 3 KEZ GELDİLER

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Çankırı sorumlusu olarak görevlendirilen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ile Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, son 4 ayda 3'üncü kez Çankırı'ya geldi. Çankırı'nın sorunlarını yerinde incelemelerde bulunup tespit etmek ve partinin çözüm önerilerini paylaşmak üzere kente gelen CHP heyeti, gün boyu çeşitli temaslarda bulunup görüşmeler gerçekleştirdi.

ÖNCE MUHTARLARLA BULUŞTULAR

Çankırı'da halkın nabzını tutmak, sorunları tespit edip çözüm önerilerini paylaşmak, ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal durumun güncel olarak takibi için görevlendirilen CHP'li milletvekilleri, CHP Çankırı İl Başkanı İlhan Tekin ile birlikte ilk olarak kentin muhtarlarıyla bir araya geldi. Çankırı Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla buluşan CHP heyetindekiler, bölgenin ve muhtarların sorunlarını not alıp çözüm konusunda neler yapabileceklerini konuştu.

ÇANKIRI'YI ADIM ADIM GEZDİLER

Muhtarlarla buluşmanın ardından kentteki esnaf ve yurttaşlarla görüşmeler yapan CHP Heyeti, kentin önemli kanaat önderleri ve yerel basın kuruluşu temsilcileriyle de buluştu. Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten başta olmak üzere bir çok isimle temas kurup görüşmeler yapan CHP Heyeti, Şabanözü ilçesine de geçerek Organize Sanayi Bölgesi'nde inceleme yaparak yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

"AYNI ZAMANDA ÇANKIRI MİLLETVEKİLLERİYİZ"

Kentte yaptıkları incelemeler ve görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP'li milletvekilleri, şunları kaydetti:
"Bu son dört ayda Çankırı'ya üçüncü gelişimiz oldu. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Çankırı'da da çok ciddi sorunlar var. Esnafından üreticisine, muhtarından iş dünyasına herkes kan ağlıyor. Biz sorunları yakından takip ediyor, çözüm için neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Çankırı sorunlarına çözüm bekliyor. Kentimiz yatırım, istihdam ve üretime destek istiyor. Tespit ettiğimiz sorunları Meclis gündemine taşıyacağız ve çözümü için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Kan ağlayan halkımızın bir nebze yüzünü güldürmek için aynı zamanda Çankırı milletvekili olarak bizler, durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.