CHP’Lİ SÜMER: CEYHAN SINAV MERKEZİ İLAN EDİLSİN

SİYASET 04.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1315+ kez okundu.
 

CHP’Lİ SÜMER: CEYHAN SINAV MERKEZİ İLAN EDİLSİN

ANKARA - CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının yapıldığı merkezler arasına Adana’nın Ceyhan İlçesi’nin de alınmasını istedi. Sümer, konuya ilişkin Ceyhan Kent Konseyi tarafından gündeme getirilen talebi TBMM’de dile getirdi. Genel Kurul’da yaptığı konuşmada Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının yapıldığı merkezlerin artırıldığını belirten Sümer, Alanya, Bandırma, Tarsus gibi öğrenci sayısı yüksek ilçelerin sınav merkezleri arasına alındığını kaydetti. Buna karşın, nüfusu ve öğrenci sayısı diğer sınav merkezlerine göre daha çok olan Ceyhan’ın sınav merkezi olarak belirlenmediğine dikkat çeken Sümer, “Ceyhan ilçemizin sınav merkezi ilan edilmesiyle Yumurtalık ilçemizdeki öğrenciler de burada sınava girebilecek, böylece yüzlerce öğrenci de sınava girmek için başka merkezlere gidip ekstra masraf yapmak zorunda kalmayacaktır. Bu talebi bizlere ileten ve gündeme getirmemizi talep eden Ceyhan Kent Konseyine teşekkür ederim” dedi.

ANKARA - CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının yapıldığı merkezler arasına Adana’nın Ceyhan İlçesi’nin de alınmasını istedi.

Sümer, konuya ilişkin Ceyhan Kent Konseyi tarafından gündeme getirilen talebi TBMM’de dile getirdi. Genel Kurul’da yaptığı konuşmada Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının yapıldığı merkezlerin artırıldığını belirten Sümer, Alanya, Bandırma, Tarsus gibi öğrenci sayısı yüksek ilçelerin sınav merkezleri arasına alındığını kaydetti.

Buna karşın, nüfusu ve öğrenci sayısı diğer sınav merkezlerine göre daha çok olan Ceyhan’ın sınav merkezi olarak belirlenmediğine dikkat çeken Sümer, “Ceyhan ilçemizin sınav merkezi ilan edilmesiyle Yumurtalık ilçemizdeki öğrenciler de burada sınava girebilecek, böylece yüzlerce öğrenci de sınava girmek için başka merkezlere gidip ekstra masraf yapmak zorunda kalmayacaktır. Bu talebi bizlere ileten ve gündeme getirmemizi talep eden Ceyhan Kent Konseyine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.