CHP'Lİ VEKİLLER TEMPOYU ARTIRDI

SİYASET 19.08.2018 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2139+ kez okundu.
 

CHP'Lİ VEKİLLER TEMPOYU ARTIRDI

‘Önce Adana’ şiarıyla yola çıkan ve toplumun tüm kesimlerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerle dikkatleri çeken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, ‘ortak akıl’ çağrısını yineledi.
“ADD, KENDİ EVİMİZ” Birlikte düzenledikleri ziyaret turuyla örnek olan ve diğer tüm milletvekillerini de Adana ortak paydasında buluşmaya çağıran CHP’li milletvekilleri önceki gün de Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker ve üyelerle bir araya geldi. ADD’yi kendi evleri gibi gören milletvekilleri, yurtseverlerin Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkmak, aydınlık yarınlar için birlikte mücadele etmekle görevli olduğuna işaret etti.  Her kesimi Atatürk’ün kurduğu çağdaş, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya davet eden Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, “Aydınlık yarınlara ulaşmamızın yolu Atatürk ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya bağlı kalmaktan, kurduğu Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmaktan geçmektedir. Türkiye’nin aydınlık ve çağdaş yarınlara Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında ulaşabileceğine olan inancımız tamdır” dedi. “ENGEL OLMA, DESTEK OL!” Engelli gençlerin hayatın her alanında varlığı ve sorunların çözümü için mücadele eden Adana Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nde Başkan Sıdıka Bayezit, Başkan Yardımcısı Celal Karadoğan ve arkadaşlarıyla da görüşen CHP milletvekilleri, “Engellilere engel değil destek olmak görevimiz. Toplumun sessiz çoğunluğunu oluşturan engellilere yapılanlar lütuf değil, haktır” diye konuştu. TARIM İŞÇİLERİYLE BULUŞTULAR Sarı sıcağa rağmen bereketli toprakları alınteriyle sulayan yiğit tarım emekçileriyle de bir araya gelen CHP Adana Milletvekilleri, Çukurova Tarım Aracıları Derneği Başkanı Feyzi Ete ve tarım işçilerine teşekkür etti.  Adana’da ikamet eden kalıcı tarım işçilerinin sorunlarını dinleyen, çözümü için samimi bir gayret göstereceklerini ifade eden CHP milletvekilleri, tarımın stratejik öneminin bilinerek hareket edilmesinin gereğine dikkat çekti. ÇALIŞMALAR SÜRECEK CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, bayram süresince de çalışmalarını aralıksız sürdürecek. CHP milletvekilleri, sivil toplum ve demokratik kitle örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşmalarına bayram sonrası da devam edecek.
‘Önce Adana’ şiarıyla yola çıkan ve toplumun tüm kesimlerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerle dikkatleri çeken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, ‘ortak akıl’ çağrısını yineledi.

“ADD, KENDİ EVİMİZ”

Birlikte düzenledikleri ziyaret turuyla örnek olan ve diğer tüm milletvekillerini de Adana ortak paydasında buluşmaya çağıran CHP’li milletvekilleri önceki gün de Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker ve üyelerle bir araya geldi. ADD’yi kendi evleri gibi gören milletvekilleri, yurtseverlerin Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkmak, aydınlık yarınlar için birlikte mücadele etmekle görevli olduğuna işaret etti.  Her kesimi Atatürk’ün kurduğu çağdaş, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya davet eden Barut, Sümer, Şevkin ve Bulut, “Aydınlık yarınlara ulaşmamızın yolu Atatürk ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya bağlı kalmaktan, kurduğu Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmaktan geçmektedir. Türkiye’nin aydınlık ve çağdaş yarınlara Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında ulaşabileceğine olan inancımız tamdır” dedi.
“ENGEL OLMA, DESTEK OL!”
Engelli gençlerin hayatın her alanında varlığı ve sorunların çözümü için mücadele eden Adana Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nde Başkan Sıdıka Bayezit, Başkan Yardımcısı Celal Karadoğan ve arkadaşlarıyla da görüşen CHP milletvekilleri, “Engellilere engel değil destek olmak görevimiz. Toplumun sessiz çoğunluğunu oluşturan engellilere yapılanlar lütuf değil, haktır” diye konuştu.
TARIM İŞÇİLERİYLE BULUŞTULAR
Sarı sıcağa rağmen bereketli toprakları alınteriyle sulayan yiğit tarım emekçileriyle de bir araya gelen CHP Adana Milletvekilleri, Çukurova Tarım Aracıları Derneği Başkanı Feyzi Ete ve tarım işçilerine teşekkür etti.  Adana’da ikamet eden kalıcı tarım işçilerinin sorunlarını dinleyen, çözümü için samimi bir gayret göstereceklerini ifade eden CHP milletvekilleri, tarımın stratejik öneminin bilinerek hareket edilmesinin gereğine dikkat çekti.
ÇALIŞMALAR SÜRECEK
CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, bayram süresince de çalışmalarını aralıksız sürdürecek. CHP milletvekilleri, sivil toplum ve demokratik kitle örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşmalarına bayram sonrası da devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.