CHP'li Zeydan'dan memura maaş yok!

SİYASET 15.05.2020 - 10:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2570+ kez okundu.
 

CHP'li Zeydan'dan memura maaş yok!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memurlar bayram, sosyal denge ve kıyafet parası beklerken maaşlarını bile alamadı. CHP'li belediyede örgütlü sendika eyleme hazırlanıyor.  Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler, Adana'da yaşadıkları sorunlardan dolayı bir aydan bu yana CHP genel merkezinde girişimlerde bulunduklarını söyledi.Güler, "Bayram ikramiyeleri ve diğer konular hakkında her türlü siyasi girişimde bulunmamıza rağmen geldiğimiz bugünkü noktada ikramiyeyi geçin memurların maaaşları yatırılamadı" dedi.  Bunun kabul edilebilir olmadığını kaydeden Güler, şunları söyledi: "Bayram öncesi herkesin borcu harcı var iken bu zor dönemde kamu emekçilerinin mağdur edilmesi kabul edilemez. Biz bütün yolları denedik, memur arkadaşlar yeterince anlayışlı davranmıştır. Bu sebeple eylem yapmaktan başka çaremiz kalmamıştır." Tüm Yerel Sen Avukatı Seda Kızıldaş, konuyla ilgili gerekli çalışmayı yaptıklarını hatırlatarak, "Gerekli tüm girişimleri yapacağız" dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memurlar bayram, sosyal denge ve kıyafet parası beklerken maaşlarını bile alamadı. CHP'li belediyede örgütlü sendika eyleme hazırlanıyor. 
Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler, Adana'da yaşadıkları sorunlardan dolayı bir aydan bu yana CHP genel merkezinde girişimlerde bulunduklarını söyledi.Güler, "Bayram ikramiyeleri ve diğer konular hakkında her türlü siyasi girişimde bulunmamıza rağmen geldiğimiz bugünkü noktada ikramiyeyi geçin memurların maaaşları yatırılamadı" dedi. 
Bunun kabul edilebilir olmadığını kaydeden Güler, şunları söyledi: "Bayram öncesi herkesin borcu harcı var iken bu zor dönemde kamu emekçilerinin mağdur edilmesi kabul edilemez. Biz bütün yolları denedik, memur arkadaşlar yeterince anlayışlı davranmıştır. Bu sebeple eylem yapmaktan başka çaremiz kalmamıştır."
Tüm Yerel Sen Avukatı Seda Kızıldaş, konuyla ilgili gerekli çalışmayı yaptıklarını hatırlatarak, "Gerekli tüm girişimleri yapacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.