Çiçeklerle karşılandı, alkışlarla uğurlandı

GÜNDEM 12.12.2018 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2254+ kez okundu.
 

Çiçeklerle karşılandı, alkışlarla uğurlandı

    Büyükmangıt sakinlerinden Başkan Sözlü’ye sevgi seli       Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi’nde hemşerileri ile buluştu   BU KEZ DURAĞI BÜYÜKMANGIT MAHALLESİ OLDU   Her gittiği mahallede hemşerilerinin sevgi seli ile karşılanan, katıldığı toplantılar mini bir mitinge dönüşen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün bu kez durağı 15 Yıl belediye başkanlığı yaptığı Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi oldu.   “HER ZAMAN DESTEĞİNİZİ GÖRDÜM”   Hemşerileri ile bir kahvehanede buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada Büyükmangıt sakinlerinin her zaman desteğini gördüğünü ifade ederek onlara teşekkür etti. Hemşerilerinden aldığı manevi güç ile Adana’nın gelecek yüz yılını inşa eden çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Sözlü, bir süre onlarla sohbet etti, mahalle sakinlerinin sorun, takdir ve taleplerini dinledi.   Başkan Sözlü, çiçeklerle karşılandığı Büyükmangıt Mahallesi’nden alkışlarla uğurlandı.    

 

 

Büyükmangıt sakinlerinden Başkan Sözlü’ye sevgi seli

 

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi’nde hemşerileri ile buluştu

 

BU KEZ DURAĞI BÜYÜKMANGIT MAHALLESİ OLDU

 

Her gittiği mahallede hemşerilerinin sevgi seli ile karşılanan, katıldığı toplantılar mini bir mitinge dönüşen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün bu kez durağı 15 Yıl belediye başkanlığı yaptığı Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi oldu.

 

“HER ZAMAN DESTEĞİNİZİ GÖRDÜM”

 

Hemşerileri ile bir kahvehanede buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada Büyükmangıt sakinlerinin her zaman desteğini gördüğünü ifade ederek onlara teşekkür etti. Hemşerilerinden aldığı manevi güç ile Adana’nın gelecek yüz yılını inşa eden çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Sözlü, bir süre onlarla sohbet etti, mahalle sakinlerinin sorun, takdir ve taleplerini dinledi.

 

Başkan Sözlü, çiçeklerle karşılandığı Büyükmangıt Mahallesi’nden alkışlarla uğurlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.