ÇKHD ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

GÜNDEM 11.01.2018 - 12:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1807+ kez okundu.
 

ÇKHD ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

    ADANA ÇOCUK ve KADIN HAKLARI DERNEĞİ Başkanı Çiğdem Akça ve dernek yetkilileri Erol Bozkurt, Nil Aşan, Metin Turgut ve İsmail Akkoç Gazeteciler Cemiyeti başkanı Cafer Esendemir i makamında ziyaret ettiler. ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça, yerel basının, STK ların kadın ve çocuk alanında yapmış oldukları çalışmalara geniş yer vermelerinden dolayı duydukları mutluluğu belirtirti. Akça " Basın STK ların en önemli yardımcı kuruluşudur çünkü yapılan proje ve çalışmalar ancak bu şekilde görünür olabilir. Biz dernek olarak saha çalışmalarımızı projelendirerek gerçekleştirmekteyiz. Basınımız da haber niteliği taşıyan bu projelere yer vererek bizim daha büyük kitlelere ulaşmamızı sağlıyor. Son açılan SODES hibe programından hibe alacak 15 kuruluştan biriyiz. TOPLUMSAL HUZUR İÇİN AİLE DANIŞMA MERKEZİ PROJEMİZ en kısa zamanda faaliyete geçecek. Dernek binamız hafta içi 5 gün " KADIN ve ÇOCUK DANIŞMA MERKEZİ" olarak hizmet vermeye devam edecek. Aynı zamanda Güney Adana ve Yüreğir ilçesinde hedef kitleye bilinçlendirme ve farkındalık toplantıları düzenleyeceğiz. Çalışmalarımızda Avukat ve psikolojik destek sağlanacak, Valimizin Güney Adana Projesiyle de paralel faaliyetler yürütülecektir. Amacımız toplumsal huzurun sağlanması, mutlu aile mutlu toplum için zemin hazirlamaktır. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri, çocuk ihmal ve istismarı toplumsal bakış açımızın, zihniyet değişiminin sağlanmasıyla mümkündür. Mücadelemiz devam edecektir." dedi. Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ise," Uzun yıllardır Çiğdem Akça ve ekibinin toplumsal, kadın ve çocuk hedef kitlelerine yönelik çalışmalarını takip ediyoruz. Çok takdir ediyoruz, bu projenizinde başarılı olacağına eminim hayırlı olsun. Bu özel günümüzde de bizi unutmadığınız için çok teşekkür ederiz" dedi.

 

 

ADANA ÇOCUK ve KADIN HAKLARI DERNEĞİ Başkanı Çiğdem Akça ve dernek yetkilileri Erol Bozkurt, Nil Aşan, Metin Turgut ve İsmail Akkoç Gazeteciler Cemiyeti başkanı Cafer Esendemir i makamında ziyaret ettiler.

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça, yerel basının, STK ların kadın ve çocuk alanında yapmış oldukları çalışmalara geniş yer vermelerinden dolayı duydukları mutluluğu belirtirti.

Akça " Basın STK ların en önemli yardımcı kuruluşudur çünkü yapılan proje ve çalışmalar ancak bu şekilde görünür olabilir. Biz dernek olarak saha çalışmalarımızı projelendirerek gerçekleştirmekteyiz. Basınımız da haber niteliği taşıyan bu projelere yer vererek bizim daha büyük kitlelere ulaşmamızı sağlıyor. Son açılan SODES hibe programından hibe alacak 15 kuruluştan biriyiz. TOPLUMSAL HUZUR İÇİN AİLE DANIŞMA MERKEZİ PROJEMİZ en kısa zamanda faaliyete geçecek.

Dernek binamız hafta içi 5 gün " KADIN ve ÇOCUK DANIŞMA MERKEZİ" olarak hizmet vermeye devam edecek. Aynı zamanda Güney Adana ve Yüreğir ilçesinde hedef kitleye bilinçlendirme ve farkındalık toplantıları düzenleyeceğiz. Çalışmalarımızda Avukat ve psikolojik destek sağlanacak, Valimizin Güney Adana Projesiyle de paralel faaliyetler yürütülecektir.

Amacımız toplumsal huzurun sağlanması, mutlu aile mutlu toplum için zemin hazirlamaktır. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri, çocuk ihmal ve istismarı toplumsal bakış açımızın, zihniyet değişiminin sağlanmasıyla mümkündür. Mücadelemiz devam edecektir." dedi.

Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ise," Uzun yıllardır Çiğdem Akça ve ekibinin toplumsal, kadın ve çocuk hedef kitlelerine yönelik çalışmalarını takip ediyoruz. Çok takdir ediyoruz, bu projenizinde başarılı olacağına eminim hayırlı olsun. Bu özel günümüzde de bizi unutmadığınız için çok teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.