ÇKHD: ÇOCUĞUM HAKLARIM VAR!

EĞİTİM 04.10.2018 - 11:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 938+ kez okundu.
 

ÇKHD: ÇOCUĞUM HAKLARIM VAR!

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği " ÇOCUĞUM HAKLARIM VAR! Projesi" kapsamında eğitim çalışmalarına devam ediyor.  Bu kapsamda Minecan Anaokulu ve İlkokulu yetkililerinin davetini kabul eden ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça, 5 ile 7 yaş grubuna hitaben hazırladıkları sunumu 125 öğrencinin katıldığı toplantıda değerlendirdi.  Çocuklarla karşılıklı etkileşim halinde yapılan interaktif sunum çok verimli geçti, çocuklarda aktif olarak katkı koydular.   ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça "Hak nedir? Çocuk Hakları Evrensel Beyannamesi, Çocuk Hakları: Yaşama hakkı, İsim-Vatandaşlık-Ailesiyle yaşama hakkı, Eğitim-Sağlık-Sosyal Güvence Hakkı, Korunma Hakkı, İfade ve Katılım Hakkı ve dünyada çocuk hakları" başlıklarına değindi. Minecan İlkokulu müdürü Gönül Sobutay çiçek ve teşekkür belgesiyle eğitim için başkan Çiğdem Akça ya teşekkür etti. Program sonrası yaptıkları görüşmede derneğin yürütmekte olduğu Kardeşim de Okusun, Kardeşim de Giysin, Kardeşim de Oynasın Kampanyası! na anaokulu olarak destek olmak istediklerini belirttiler. Toplanan materyaller tarım işçilerinin çocuklarına dağıtılacak.  

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği " ÇOCUĞUM HAKLARIM VAR! Projesi" kapsamında eğitim çalışmalarına devam ediyor. 

Bu kapsamda Minecan Anaokulu ve İlkokulu yetkililerinin davetini kabul eden ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça, 5 ile 7 yaş grubuna hitaben hazırladıkları sunumu 125 öğrencinin katıldığı toplantıda değerlendirdi. 

Çocuklarla karşılıklı etkileşim halinde yapılan interaktif sunum çok verimli geçti, çocuklarda aktif olarak katkı koydular.

 

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça "Hak nedir? Çocuk Hakları Evrensel Beyannamesi, Çocuk Hakları: Yaşama hakkı, İsim-Vatandaşlık-Ailesiyle yaşama hakkı, Eğitim-Sağlık-Sosyal Güvence Hakkı, Korunma Hakkı, İfade ve Katılım Hakkı ve dünyada çocuk hakları" başlıklarına değindi.

Minecan İlkokulu müdürü Gönül Sobutay çiçek ve teşekkür belgesiyle eğitim için başkan Çiğdem Akça ya teşekkür etti. Program sonrası yaptıkları görüşmede derneğin yürütmekte olduğu Kardeşim de Okusun, Kardeşim de Giysin, Kardeşim de Oynasın Kampanyası! na anaokulu olarak destek olmak istediklerini belirttiler. Toplanan materyaller tarım işçilerinin çocuklarına dağıtılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.